Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us

Το δημογραφικό πρόβλημα… η αρχή της εξαφάνισης του Ελληνικού Έθνους

05/11/2021
60 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Η τάση αυτή έγινε κυρίαρχη, με τις γεννήσεις να είναι ετησίως λιγότερες από 100.000, ενώ οι θάνατοι να είναι σταθερά πάνω από αυτόν τον αριθμό και μάλιστα η διαφορά αυτή, να μεγαλώνει κάθε χρόνο. Αν μάλιστα υπολογιστεί ότι από τον συνολικό αριθμό των γεννήσεων, περίπου το 30% είναι παιδιά αλλοδαπών, τότε το πρόβλημα καθίσταται ακόμα μεγαλύτερο.

Η γεωπολιτική θέση της Ελλάδας είναι κρίσιμη αι ευαίσθητη, καθώς είναι η πύλη της Ευρώπης και ως εκ τούτου, είναι νευραλγικής στρατηγικής σημασίας. Βρίσκεται στο σταυροδρόμι συνάντησης διαφόρων πολιτισμών και θρησκειών, ανάμεσα σε 3 Ηπείρους. Νιώθοντας μάλιστα συνεχώς την έντονη ώθηση των λαθρομεταναστευτικών ασιατικών λαών.

Αν στα παραπάνω προσθέσουμε και το γεγονός ότι είμαστε ανάδελφο έθνος και χωρίς φυσικούς συμμάχους ή συγγενείς γείτονες, τότε γίνεται κατανοητό πως η ύπαρξη μας, πρέπει να στηρίζεται στις δικές μας δυνάμεις.

Πριν τον Β’ Παγκόσμιο πόλεμο, η Ελλάδα αριθμούσε περίπου 7 εκ. κατοίκους. Στις αρχές του 21ου αιώνα, η Ελλάδα, μετά βίας, πλησίαζε τα 10 εκ.. ήδη από τις αρχές της δεκαετίας του ’80, ο Έλληνας, ούτε καν αναπαράγει τον εαυτό του, αφού ο δείκτης γεννήσεων ανά γυναίκα, έχει πέσει κάτω από το διεθνή μέσο όρο, που είναι 1,2, ενώ η Ελλάδα βρίσκεται σήμερα στο 0.9.

Οι αιτίες που οι σημερινοί Έλληνες δεν κάνουν παιδιά, ποικίλλουν. Σημαντικότερες φαίνονται να είναι: α) η εργασιακή ανασφάλεια και η άρνηση συμβιβασμού στις αντικειμενικές κοινωνικές συνθήκες για την δημιουργία οικογένειας

β) η χαλάρωση των ηθικών δεσμών που οδηγεί σε ερωτικές σχέσεις, χωρίς προορισμό την οικογένεια

γ) η χρήση αντισυλληπτικών και προφυλακτικών μέσων

δ) το σύνδρομο του αιωνίου εφήβου η ματαιόδοξη ελπίδα των νέων να περιμένουν κα΄τι καλύτερο που ποτέ δεν έρχεται και έτσι δεν κάνουν γάμους κατά την εφηβική και νεανική ηλικία, που είναι η φυσιολογική πορεία του ανθρώπου.

Τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας, ένα μεγάλο ποσοστό 40αρηδων είναι άγαμοι, κάτι που μέχρι και πριν από 20 χρόνια, εθεωρείτο αδιανόητο. Βλέπουμε δε πω όσο καλυτερεύει το βιοτικό επίπεδο με την τεχνολογία, τόσο περισσότερο αυξάνεται το ποσοστό το ποσοστό των 30αρηδων ή 40ρηδων που παραμένουν άγαμοι και χωρίς παιδιά.

Να προσθέσουμε επίσης εδώ και το μεγαλύτερο ποσοστό διαζυγίων, όπου περίπου ένας στους τρεις γάμους, διαλύεται, καθώς και τα τροχαία ατυχήματα, όπου η Ελλάδα, βρίσκεται πρώτη στην Ευρώπη με μεγάλη διαφορά. Αλλά και ένα επιπλέον τραγικό φαινόμενο είναι η γενοκτονία των εκτρώσεων που έφτασαν σχεδόν τριπλάσιες από τις γεννήσεις.

Η υπογονιμότητα που σήμερα μαστίζει την Ελληνική την ελληνική κοινωνία, με αποτέλεσμα την δραματική μείωση του ελληνικού πληθυσμού, έλαβε επικίνδυνες διαστάσεις από την δεκαετία του 1980 και κορυφώνεται μέχρι σήμερα.

Μέχρι τώρα αναμένονται αναπότρεπτα αποτελέσματα από τους αλλοδαπούς που υπολογίζεται πως θα είναι περισσότεροι από τους Έλληνες. Εν τούτοις ουδείς οργανισμός ασχολείται σοβαρά με την μείωση του Ελληνικού πληθυσμού.

Πάντοτε, στο θέμα του δημογραφικού προβλήματος, η μεγαλύτερη ευθύνη ανατίθεται στις γυναίκες, αφού αυτές γίνονται μητέρες και αναλαμβάνουν το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης στην οικογένεια, εφόσον η γυναίκα γεννάει και θηλάζει τα παιδιά.

Δεν είναι τυχαίο ότι στην Αρχαία Ελληνική πολιτεία, υπήρχε μητριαρχία και οι μητέρες καθόριζαν τους βασικούς θεσμούς της κοινωνικής ζωής. Η προωθούμενη τάση σήμερα στην Ελλάδα, προμηνύει άσχημες εξελίξεις που καταλήγουν σε μία κοινωνία, όπου τα Ελληνόπουλα θα έχουν εξαφανιστεί.

Ο θάνατος του Ελληνικού έθνους πλησιάζει μέσα από μία τόσο λαμπρή ζωή πολλών χιλιετιών.

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ