Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ: ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ… ΣΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ – ΣΤΟΝ «ΑΕΡΑ» Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ

02/09/2021
528 Εμφανίσεις
2 Σχόλια

Πριν από λίγους μήνες ήταν οι ήρωες που κράτησαν ζωντανό το Εθνικό Σύστημα Υγείας, δίνοντας καθημερινά αγώνα, για να αντιμετωπίσουν την πανδημία, παρά τις μεγάλες ελλείψεις που υπάρχουν .

Δεν είναι δικά μου λόγια αυτά, είναι τα λόγια της Κυβέρνησης, η οποία σχεδόν κάθε μέρα ευχαριστούσε τους υγειονομικούς για την προσφορά τους (και καλά έκανε γιατί το άξιζαν).

Είναι οι άνθρωποι που δουλεύουν καθημερινά ατελείωτες ώρες, που έχουν να πάρουν άδεια σχεδόν ένα χρόνο, που δεν έχουν χρόνο να χαρούν τις οικογένειές τους, που δεν πληρώνονται όσο πρέπει για τις υπηρεσίες τους, που έβαλαν πλάτη για να κρατηθεί όρθιο το Σύστημα.

Από χθες, αυτοί οι άνθρωποι είναι οι “εχθροί” της Κυβέρνησης, οι υπαίτιοι για την πανδημία στην Ελλάδα. Αυτό δείχνουν οι πράξεις της Κυβέρνησης, η οποία ξέχασε όλα όσα έχουν προσφέρει αυτοί οι άνθρωποι μέχρι τώρα (και πριν την πανδημία) και μέσα σε μία νύχτα, από το χειροκρότημα, τους πέταξε με τις κλωτσιές, στέλνοντας τους στην αναστολή, αδιαφορώντας για το πως θα μπορέσουν να επιβιώσουν μετά. 

Αυτή είναι η ανταμοιβή που τους επιφύλαξε η Κυβέρνηση, ως δώρο για τις υπηρεσίες τους.

Βεβαίως και έπρεπε να εμβολιαστούν οι υγειονομικοί, όχι τόσο για να μην διασπείρουν τον κορωνοϊό, αλλά κυρίως για να προστατεύσουν τον εαυτό τους.

Ο εμβολιασμός, είναι το καλύτερο όπλο που έχουμε, απέναντι στον ιό, όμως δεν νοείται να τους τον επιβάλεις, ιδιαίτερα όταν όλοι γνωρίζουμε ότι τα εμβόλια, δεν σε προστατεύουν 100%, ενώ έχουν και παρενέργειες. Υπάρχει δηλαδή περίπτωση, ακόμα και εμβολιασμένος να είναι ο γιατρός ή ο νοσηλευτής, να μπορεί να μεταδώσει τον ιό.

Άρα για ποιο λόγο να το κάνεις υποχρεωτικό; Ας τους άφηνε και να τους επέβαλλε να κάνουν συχνά τεστ.

Δεν μπορεί, πριν από λίγους μήνες, ο Υπουργός Υγείας κ. Κικίλιας να λέει ότι είναι αντισυνταγματικό να γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός και λίγους μήνες αργότερα να γίνεται υποχρεωτικός.

Δεν μπορεί σε ένα Σύστημα  (ΕΣΥ) με τεράστιες παθογένειες και ελλείψεις, να βάζεις εσύ ο ίδιος εμπόδια για την περαιτέρω διάλυσή του. 

Δεν μπορεί να αφήνεις “εκτεθειμένους” τόσους ασθενείς, οι οποίοι θα πηγαίνουν στα νοσοκομεία και δεν θα μπορούν να εξυπηρετηθούν, γιατί τα κενά θα είναι τεράστια.

Η Κυβέρνηση υπέγραψε από μόνη της, την θανατική καταδίκη του Εθνικού Συστήματος Υγείας και εύχομαι τουλάχιστον, όλο αυτό να έγινε από λάθος επιλογή και όχι από σκοπιμότητα, ώστε να προωθηθεί (ακόμα περισσότερο) η ιδιωτική υγεία στην χώρα μας…

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 2
Κώστας
Κώστας 10/09 - 10:03
Εξαιρετική Ανάλυση
Όποιος δεν είναι προκατειλημμένος και έμμισθος από την κυβέρνηση στο ίδιο συμπέρασμα καταλήγει.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 03/09 - 20:14
Ντροπή σου
άθλιο προπαγανδιστικό κείμενο

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ