Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us

Μάνα, μητέρα, μανούλα, μαμά, που είσαι; Στο Α; στο Β; στο 1; στο 2; (Αληθινή ιστορία)

10/02/2024
44 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Σε κάποια από τις επισκέψεις μου, σε Δημόσια Ιδρύματα εγκαταλειμμένων και ορφανών παιδιών, παραδόξως διαπίστωσα εγώ και οι φίλες μου, όταν πάμε το εξής γεγονός. 

Στην  πτέρυγα των νηπίων, όποτε πλησιάζαμε για να τους δώσουμε λίγη αγάπη και ένα παιχνιδάκι, μας φώναζαν ΜΑΜΑ. 

Σε ερώτηση μας, με ευγένεια το προσωπικό μας απάντησε, πως όλες τις γυναίκες, τις επισκέπτριες και τις βρεφοκόμους, τις φωνάζουν ΜΑΜΑ. 

Ρωτήσαμε ποιος τους έμαθε αυτή τη λέξη και πόσο αυθόρμητα βγαίνει, από την παιδική, αθώα καρδούλα τους και μας απάντησαν ότι έχουν και εκείνες, την ιδία απορία. Άραγε  από ένστικτο, από ανάγκη φωνάζουν τη Μαμά τους, έστω και αν δεν την γνώρισαν ποτέ  ή επειδή τους λείπει η παρουσία της;     

Σε  συζήτηση με μια φίλη μου στην Αγγλία, που εργάζεται ως νταντά σε δυο παιδιά ομοφυλοφίλων ανδρών, έχει και  εκείνη αυτή την   απορία. Τις ώρες που  λείπουν για δουλειά, οι δυο γκέι άντρες, εκείνη φροντίζει τα παιδάκια που συνεχώς την φωνάζουν Μάμυ, δηλαδή  Μαμά.  Να σημειώσω δε, πως η εν λόγω ιδιωτική νταντά, έχει δική της παραδοσιακή οικογένεια και παιδιά.     

Αξιότιμε κ. Πρωθυπουργέ και κ. Βουλευτές, τι έχετε να πείτε για τον νόμο έκτρωμα, που ετοιμάζεστε να ψηφίσετε, νομιμοποιώντας την ομοφυλοφιλία και δια αυτού πλαγίως την τεκνοθεσία και υιοθεσία, από άτομα του ιδίου φύλου; 

Εσείς  δηλαδή θα αφαιρέσετε βίαια δια νόμου, το δικαίωμα κάθε υιοθετημένου παιδιού, να έχει ένα θετό πατέρα και φυσικά μια μητρική αγκαλιά και μητρικό θηλασμό, στην ανατολή της ζωής του, που τόσο την χρειάζεται; 

Βλέπετε  και αυτοί που κατάφεραν να  πάρουν παιδιά, τα έχουν δώσει και τα μεγαλώνουν οι νταντάδες.  Αφού εσείς μεγαλώσατε, σε υποδειγματικές οικογένειες και ζήσατε κοντά σε άριστες μητέρες, γιατί θέλετε να στερήσετε από αυτά τα παιδιά, την πολύτιμη και αναγκαία παρουσία της μητέρας;

 Άλλωστε  τα ήδη υιοθετημένα παιδιά, καλύπτονται με μικρές νομικές τροποποιήσεις και με το Σύμφωνο Συμβίωσης,  που είναι ισότιμο με τον πολιτικό γάμο. Ευτυχώς  η Ένωση  Πολυτέκνων Ελλάδος και η Πανελλήνια Ένωση Γυναικών,  βρεθήκαν στη  Βουλή ως η φωνή των Γυναικών ενάντια στην εμπορευματοποίηση των βρεφών, μέσω της παρένθετης μητέρας, καθώς και ενάντια στην ταπεινωτική εκμετάλλευση της γυναίκας, ως ενοικιαζόμενη μήτρα, μετατρέποντας την πύλη της ζωής, σε μια παραγωγική κλωσσομηχανή, με σκοπό το απάνθρωπο εμπόριο, ανθρωπίνων υπάρξεων. 

Διότι όταν το μάθουν αργότερα τα παιδιά, ότι τα κυοφορούσαν οι μητέρες τους και μετά τα πούλησαν, φαντάζεστε τις συνέπειες. Θέλουμε  δίπλα μας, υγιείς πολίτες και όχι τραυματισμένους και δυστυχισμένους ανθρώπους. 

Όσο  για τις προσωπικές, σεξουαλικές επιλογές των ομοφυλοφίλων, δεν μας ενδιαφέρουν και έχουν κάθε δικαίωμα να απολαμβάνουν όπως θέλουν τη ζωή τους, φτάνει να μην εμπλέκουν τα αθώα παιδιά. 

Πριν ψηφίσετε αυτό το νομοσχέδιο, φροντίστε να αφήσετε σωστά τα πολιτικά ίχνη σας, σε στέρεο έδαφος και όχι πάνω στην άμμο ή στο  χιόνι, με σωστές αποφάσεις, για να έχετε μια καλή υστεροφημία γεμάτη σεβασμό και αξιοπρέπεια. 

(Αφιερωμένο σε όλες τις μητέρες του κόσμου)


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ