Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us

Να υπερασπιστούμε στο ακέραιο τα κυριαρχικά μας δικαιώματα...

20/01/2023
39 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Αγαπητοί συμπατριώτες,

Γνωρίζουμε ότι το έτος 2021 κλείσαμε 200 χρόνια από την Παλιγγενεσία του 1821, το 2022 100 χρόνια από την μικρασιατική καταστροφή, από το έπος στην τραγωδία 1919-1922, όπως και το καλοκαίρι που μας πέρασε, Ιούλιος, έκλεισαν 48 χρόνια από την Τουρκική εισβολή του Αττίλα 1 και 2, με αποτέλεσμα την διχοτόμηση του Κυπριακού εδάφους στο 38%, από την προδοσία της Χούντας των συνταγματαρχών και το «Η Κύπρος κείται μακράν» του ψευτοεθνάρχη Καραμανλή.

Όπως έλεγε και ο μακαριστός Χριστόδουλος, οι Κύπριοι είναι αδέρφια μας. σάρκα από τη σάρκα μας και αίμα από το αίμα μας και σε λίγες μέρες αγαπητοί συνέλληνες κλείνονται 26 χρόνια από την μοιραία εκείνη νύχτα της 31ης Ιανουαρίου 1996 και την πτώση του ελικοπτέρου στα Ίμια, παρασύροντας στον υγρό τάφο του Αιγαίου, τα τρία παλικάρια μας (Χρήστο, Παναγιώτη και Έκτορα), θυσιάζοντας τη ζωή τους για την Ελλάδα. ΑΘΑΝΑΤΟΙ.

Βρισκόμαστε σε μία περιοχή, όπου από αιώνων συγκρούονται τα συμφέροντα των εκάστοτε ισχυρών δυνάμεων, Βαλκάνια, Ανατολική Μεσόγειο και οι συγκρούσεις αυτές παρατηρούνται στο χώρο της εγγύς της Μέσης Ανατολής και της Νοτιοανοτολικού Μεσογείου και επηρεάζουν άμεσα τον Ελλαδικό και Κυπριακό ελληνισμό, με την Τουρκία να εξελίσσεται στον μεγαλύτερο ταραξία, στο χώρο αυτό.

Οι εθνικοί σκοποί των γειτόνων μας, όπως αυτοί διαφάνηκαν κατά την ιστορική διαδρομή, είναι σαφείς και απροκάλυπτοι σε βάρος της χώρας μας. Εμείς δε, με μεγάλη αφέλεια, διατυμπανίζουμε προς κάθε κατεύθυνση, ότι δεν διεκδικούμε τίποτε. Εγώ θα έλεγα «μολων λαβέ». Αποτέλεσμα, να θεωρούν οι γείτονές μας, πως τους οφείλουμε ότι έχουν αυτοί στο μυαλό τους και επιθυμούν να σφετεριστούν. Είναι απαραίτητο να τονίσουμε την κατοχή Ελληνικών εδαφών που μας έχουν αρπάξει παράνομα. Και τα εγκλήματα που διέπραξαν σε βάρος του Ελληνισμού στα εδάφη αυτά. Μέγα εθνικό κεφάλαιο για την πατρίδα μας, αποτελεί ο Ελληνισμός της Διασποράς, πράγμα το οποίο επιβάλλει την διατήρηση της εθνικής τους συνείδησης, την τόνωση του φρονήματός τους και την κατάλληλη αξιοποίησή του, επ ωφελεία των εθνικών σκοπών του έθνους μας. Ο χώρος αυτός που ζούμε, είναι τόσο μικρός, που δεν επιδέχεται περεταίρω συρρίκνωση, ούτε κατά ένα τετραγωνικό εκατοστό του εδάφους, της θάλασσας και του αέρα, διότι κάτι τέτοιο, θα αποτελέσει την απαρχή της απώλεια ς και του υπολοίπου.

Υ.Γ.: Εύχομαι από την καρδιά μου και με την βοήθεια του Θεού και την προστασία της Υπεραγίας Θεοτόκου, της Υπερμάχου Στρατηγού των Ελλήνων, της μάνας της Ρωμιοσύνης, πρέπει να υπερασπιζόμαστε στο ακέραιο τα εθνικά μας θέματα και τα εθνικά δίκαια για να κατακτήσουμε το μέλλον που μας αναλογεί και μας αρμόζει κατά το παράδειγμα των ενδόξων προγόνων και κατά τις παρακαταθήκες της ανυπέρβλητης εθνικής μας κληρονομιάς. Για του Χριστού την πίστη την αγία και της πατρίδος την ελευθερία.

Ζήτω το Έθνος, ζήτω η Μακεδονία μας, ζήτω οι Ένοπλες Δυνάμεις μας.

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ