Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us

Σε αυτές τις εκλογές δώστε ένα βροντερό ράπισμα σε όσους μας οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση

26/04/2023
115 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Απευθύνω κάλεσμα προς τους αγαπητούς συμπολίτες μας.

Απομένει λιγότερο από 1 μήνας για τις εθνικές εκλογές και φυσικά τις πιο κρίσιμες των τελευταίων ετών. Εύχομαι και πιστεύω, αυτή τη φορά, οι απανταχού συνέλληνες, αλλά ακόμα δε περισσότερο, απευθύνομαι στους αγαπητούς συμπολίτες μου, με πολύ σκέψη υπομονή και νηφαλιότητα, να ζυγοσταθμίσουν και να δουν τα πραγματικά γεγονότα της κατεστραμμένης και φτωχοποιημένης πατρίδας μας και να δώσουν ένα δυνατό βροντερό ράπισμα, σε αυτούς που χρόνια τώρα μας πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες και επιβουλεύονται την νοημοσύνη μας. Ξυπνάτε, ξυπνάτε αδέλφια, αν θέλετε αν αποτινάξουμε πραγματικά από πάνω μας αυτό το μίασμα των προδοτών.

Σκάνδαλα, φήμες για παραβατικές συμπεριφορές από ανθρώπους υπεράνω υποψίας, κλονίζουν την κοιμισμένη κοινωνία. Ζούμε μία εποχή λοιμού σε όλα τα επίπεδα του δημόσιου και ιδιωτικού βίου της χώρας μας. Διώκονται οι δίκαιοι και επιλέγονται οι φελλοί. Η αλαζονεία εντείνει το πρόβλημα. Οι δίκαιοι πάσχουν και εξορίζονται με συνοπτικές διαδικασίες. Υπάρχει τρόπος να ανατρέψουμε τη σαπίλα;

Ναι αγαπητοί μου συμπολίτες. Ψηφίζοντας την Πατριωτική Ένωση του Προέδρου μας Πρόδρομου Εμφιετζόγλου. Θα περιμένω την βοήθειά σας στην υποψηφιότητά μου στην αγαπημένη μας Δωδεκάνησο, στη γενέτειρά μου την Ιπποκρατική Κω.

Σας ευχαριστώ πολύ εκ καρδίας όλους, ανεξάρτητα την κομματική σας ταυτότητα.

Και τέλος ακόμα να τονίσω ότι θα δώσω το παρών και στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ