Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us

Συνέλθετε εκεί στην Περιφέρεια και μάθετε να δέχεστε την κριτική…

11/03/2023
899 Εμφανίσεις
3 Σχόλια

Κάτι φαίνεται ότι δεν πηγαίνει καλά τελευταία στα εκλεγμένα στελέχη της Περιφέρειας, που απ’ ότι φαίνεται δεν έχουν μάθει να δέχονται κριτική.

Και να πεις ότι υπάρχει καμία αξιόλογη αντιπολίτευση για να έχουν αγχωθεί, πάει και έρχεται… Έλα όμως που παίζουν μόνοι τους στο “γήπεδο” χωρίς αντίπαλο…

Ωστόσο, παρατηρούμε ότι όταν υπάρχει κριτική και ιδιαίτερα από πολίτες, τους γίνεται (από την Περιφέρεια) μία απίστευτη επίθεση, που φτάνει σε σημείο «εκφοβισμού».

Θα προσπεράσω την πρόσφατη “επίθεση” στον πρώην Δήμαρχο Δικαίου κ. Χατζηγιακουμή, καθώς εκεί μπορώ να δεχτώ ότι είδαν πως πρόκειται για «πολιτική επίθεση», ωστόσο η πρόσφατη επίθεση στον Γιώργο Πασσανικολάκη, ξεπερνάει κάθε όριο.

Ιδιαίτερα οι χαρακτηρισμοί του Περιφερειακού Συμβούλου κ. Γιάννη Κρητικού εις βάρος του, ξεπερνούν κάθε προηγούμενο. O Γ. Πασσανικολάκης κατηγόρησε την Περιφερειακή Αρχή, ότι το έργο που έχει αναλάβει στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ του Ζηπαρίου, παρουσίαζε πολλά προβλήματα και με την πρώτη βροχή, τα προβλήματα αυτά έγιναν εμφανή (λίμναζαν τα νερά και είχαν ξεβάψει οι γραμμές). Δηλαδή έγραψε ακριβώς την πραγματικότητα, ότι είδε, κάτι που δεν το διαψεύδει κανείς, ενώ υπάρχουν και οι σχετικές φωτό ως αποδεικτικό στοιχείο. Η απάντηση που δόθηκε από τον Έπαρχο ήταν ότι το έργο δεν έχει παραδοθεί ακόμα. Μέχρι εδώ όλα καλά.

Είδαμε όμως αργότερα τις απαράδεκτες δηλώσεις του Περιφερειακού Σ/λου κ. Γιάννη Κρητικού εναντίον του Γ. Πασσανικολάκη, που δείχνουν ότι τελικά εκεί στην Περιφέρεια, δεν έχουν μάθει να δέχονται κριτική.

Σας μεταφέρουμε χαρακτηριστικά σημεία των δηλώσεων του κ. Κρητικού στο ραδιόφωνο realvoice της Ρόδου:

«Ζητώ εγώ ο ίδιος συγγνώμη για τα καμώματα του κ. Πασσανικολάκη, γιατί ενώ η Ελλάδα πενθεί και ψάχνει να βρει αν μια γραμμή ξέβαψε για να βγει στη δημοσιότητα για 5 – 10 λεπτά. Ποιος τα λέει αυτά; Κάποιος που είναι συγγενικό πρόσωπο με πρώην δήμαρχο και αντιδήμαρχο του νησιού, που τα γήπεδα είχαν τα δικά τους χάλια και δεν μιλούσαν;

Έρχονται τώρα που δεν έχει καμία απολύτως αρμοδιότητα η περιφέρεια, αλλά βάζει πλάτη για τα παιδιά, για να μην σκοτώνονται, για να μην σπάνε τα πόδια τους και κάνουν κριτική χωρίς να έχει παραληφθεί ακόμη το έργο. Δυστυχώς κάποιοι δεν σέβονται τα παιδιά αυτά που έχασαν τη ζωή τους και όχι μόνο δεν τα σέβονται, αλλά ταυτίζουν και παραλληλίζουν καταστάσεις για πέντε λεπτά δημοσιότητας στην καλύτερη περίπτωση, μην σας πω και ανήθικη προσπάθεια να ταυτίσουν εμάς, με κάτι άλλο».

Αυτή λοιπόν είναι η απάντηση ενός εκλεγμένου Περιφερειακού Συμβούλου απέναντι σε ένα πολίτη, ο οποίος βλέπει εδώ και καιρό, ότι ενώ η Περιφέρεια έχει αναλάβει τις εργασίες για το γήπεδο Ζηπαρίου, αυτές έχουν αργήσει για μεγάλο διάστημα, ενώ όταν ολοκληρώθηκαν, παρουσίασαν προβλήματα. Αυτή είναι η απάντηση σε έναν απλό πολίτη που αγωνιά για το μέλλον των παιδιών. Τον κατηγορεί μάλιστα, ότι το κάνει επίτηδες, για να κλέψει 5 λεπτά δημοσιότητας, όταν ο ίδιος αλλά και οι υπόλοιποι περιφερειακοί Σύμβουλου, μόλις ξεκίνησε το έργο, έτρεχαν και έβγαζαν δεκάδες φωτογραφίες για να το διαφημίσουν και να πάρουν likes. Όταν οι ίδιοι εδώ και τόσο καιρό έχουν βγάλει φωτογραφίες για το έργο του ηλεκτροφωτισμού, το οποίο στο μεγαλύτερο κομμάτι του είναι ημιτελές και δεν γνωρίζουμε πότε θα ολοκληρωθεί, αφού όλο παίρνει παράταση. Αυτό είναι λοιπόν το ήθος τους απέναντι στους πολίτες, που απ΄ ότι φαίνεται, τους θέλουν με κλειστό το στόμα, και όποτε αυτό ανοίγει, να είναι μόνο για να εκθειάζουν το έργο της Περιφέρειας.

Ας μην λησμονούμε άλλωστε και την απίστευτη επίθεση που δέχθηκε από τον Περιφερειάρχη ο κ. Βαρκάς, που ως μηχανικός της Ιεράς Μητρόπολης Κω, αφιέρωσε ατελείωτες ώρες για να συνδράμει στο έργο της αποκατάστασης του Αγίου Νικολάου και αντί για ευχαριστώ εισέπραξε τις παρακάτω φράσεις: "«Ένα κομμάτι της κοινωνίας μας, κινείται εκτός ορίων. Θεωρεί ότι είναι χρέος του η υπονόμευση και η τοξικότητα. Κάποιοι ζουν από το δηλητήριο που παράγει ο οργανισμός τους. Είναι τοξικοί και δηλητηριώδεις. Ορισμένοι έδωσαν μάχη για να αμαυρώσουν ένα υπέροχο έργο, που η Περιφέρεια εκτέλεσε και χρηματοδότησε από ίδιους πόρους, χωρίς να έχει καμία ευθύνη ή αρμοδιότητα".

Καλό είναι λοιπόν εκεί στην Περιφέρεια, να αλλάξουν λίγο ρότα, να συνέλθουν και να δέχονται την κριτική, καθώς μην ξεχνάνε ότι είναι εκλεγμένοι από τους πολίτες, για να τους ακούν και να τους υπηρετούν και όχι να τους επιτίθενται…

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 3
Ανώνυμος
Ανώνυμος 12/03 - 09:26
Τράπεζα Δωδεκανήσου
Από τότε έπρεπε να είχατε καθαρίσει μαζί του αλλά....αγαπάτε διαφθορά
ΑνώνυμοςΧχχχχχχ
ΑνώνυμοςΧχχχχχχ 12/03 - 00:17
Χ και ο Κρητικός
Όλοι κρίνονται και παίρνουν αυτό που τους αναλογεί. Άντε γειά κ.Κρητικέ. Ηρωνίες , απειλές και κακή συμπεριφορά σε όποιον σας ασκεί κρητική για τα τραγικά σας λάθη θα τιμωρούνται. Ο κόσμος ξύπνησε πια
11/03 - 22:59
Αφού είναι για κλάματα
Τα στελέχη του Περιφερειάρχη αφού είναι για κλάματα. Αλαζονεία, αλαζονεία, αλαζονεία... Ένας με προσωπικότητα δεν υπάρχει ανάμεσα τους. Κρίμα.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ