Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us

Θ. Κουκούλας: Κάλεσμα για την επαναδραστηριοποίηση του Συλλόγου Αιμοδοτών Κω

03/11/2022
37 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Θα ήθελα και γω σαν παλιό μέλος του συλλόγου Αιμοδοτών Κω, να συμπορευθώ μαζί με τον πρώην Πρόεδρο και αγαπητό φίλο Βαγγέλη Τζόγια, καθώς επίσης και με τα άλλα μέλη του συλλόγου μας και να εκφράσω την βαθιά απογοήτευση και θλίψη μου, για την μη προσέλκυση νέων μελών ακόμα και παλαιότερων για να ξαναμπορέσουμε να επανιδρύσουμε το μεγάλο αυτό Σύλλογο Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος «Ο Ιπποκράτης», που τόσο ωφέλησε το νησί μας και τους συμπατριώτες στην ανεύρεση αίματος στις πολύ δύσκολες στιγμές τους, χρόνια τώρα.

Προσωπικά, περίμενα ότι εκείνο το βράδυ δεν θα έπεφτε καρφίτσα. Αλλά δυστυχώς για ακόμα μία φορά, απογοήτευση. Περίμενα και περιμένω πολλά από τα νέα παιδιά, τους νέους ανθρώπους του νησιού μας, το να κάνουν το πρώτο και καθοριστικό βήμα, να βρεθούν και να πλαισιώσουν τον Σύλλογο Αιμοδοτών και όχι μόνο. Πολλές φορές επικαλούμεθα τις νέες γενιές, για ένα καλύτερο αύριο, για τον τόπο μας και την πατρίδα μας γενικότερα.

Αλλά δυστυχώς, αλλά και πάλι το επαναλαμβάνω ότι οι νέες γενιές καταναλώνονται στις εφήμερες καταστάσεις και όχι μόνο, όπως γίνεται και στις συγκεντρώσεις για το νοσοκομείο. 20-30 συμπολίτες, οι υπόλοιποι αραχτοί και λάιτ στις πλατείες, στις καφετέριες, λες και το θέμα υγείας και αιμοδοσίας δεν τους αγγίζει και πάντα στο ίδιο έργο θεατές….

Κλείνοντας και για ακόμα μία φορά να φωνάξω δυνατά μέσα από την καρδιά μου και να παρακαλέσω τους αγαπητούς συμπολίτες να συμπορευθούν μαζί μας, για να ξαναδημιουργήσουμε το Σύλλογο Αιμοδοτών.

ΥΓ: Θα ήθελα να ρωτήσω ευθέως, του αγαπητούς συμπολίτες, εάν μεσολαβήσει ένα πρόβλημα υγείας ή εξεύρεση αίματος, στην οικογένειά τους ή σε κάποιο δικό τους πρόσωπο, τί θα έκαναν και από ποιους θα το ζήταγαν;

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ