Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us

ΖΗΤΩ H 25η ΜΑΡΤΙΟΥ

23/03/2023
63 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Η 25η Mαρτίου είναι μια λαμπρή μέρα για την πατρίδα και την θρησκεία μας. O ξεσηκωμός του γένους μας με κανένα τρόπο και με καμία φαντασία, δεν μπορεί να θεωρηθεί ταξικός αγώνας, όπως μας τον παρουσιάζουν οι αριστοκουλτουριάρηδες στη μακροχρόνια περίοδο της ιστορίας. Όπως επίσης, ταξικός αγώνας δεν μπορεί να θεωρηθεί και η Μικρασιατική εκστρατεία, από αυτούς τους άθεους, απάτριδες τσαρλατάνους αριστεροσυριζοκουλτουριάρηδες και τους υπόλοιπους, που προσπαθούν μάταια να αλλάξουν το ρου της ιστορίας, γράφοντας ένα σωρό ψεύδη και ασυναρτησίες.

Οι Έλληνες μένοντας μόνοι τους και αβοήθητοι, να παλεύουν με μια ολόκληρη αυτοκρατορία, δεν πτοήθηκαν. Αποφάσισαν να αγωνιστούν, έστω και μόνοι τους, για να αποτινάξουν από τον τράχηλό τους, τον ανελέητο Τουρκικό ζυγό. Για την αποτίναξη αυτή, χρειάστηκε ένας επταχρόνιος, άνισος αδυσώπητος, τιτάνιος και αιματηρός αγώνας.

Δόξα, τιμή και ευγνωμοσύνη, ανήκει σε όλους, γνωστούς και αγνώστους ήρωες του 21.

Αποτελεί ιερό μας καθήκον, να τους διαβεβαιώσουμε ότι το παράδειγμά τους, θα μας εμπνέει και θα μας καθοδηγεί πάντα στον εθνικό μας δρόμο και ότι θα φανούμε αντάξιοι απόγονοι ενδόξων προγόνων. Ας καλλιεργήσουμε και μεις τα χαρίσματα των αγωνιστών λαϊκών και κληρικών του 1821, ανατιμώντας τις δυνάμεις μας, τα εθνικά μας πιστεύω, τις αρετές και τις παραδοσιακές αξίες του Ελληνοχριστιανικού πνεύματος. Και καταπολεμώντας τα κηρύγματα της μισαλλοδοξίας και του αναρχοδιχασμού που καλλιεργούν ανάμεσά μας, οι εχθροί του έθνους. Ας παραμείνουμε πάντα Έλληνες για τους Έλληνες και την Ελλάδα. Οδηγός μας, πρέπει να είναι η γνώση της ιστορίας, η πίστη στο Θεό και την πατρίδα μας. Πυξίδα μας, οι αρετές της φυλής μας και στόχος τα πεπρωμένα του έθνους μας.

Για του Χριστού την πίστη την Αγία και της πατρίδος την Ελευθερία.

ΥΓ: Ζήτω η 25η Μαρτίου, ζήτω το Έθνος, ζήτω οι ένοπλες δυνάμεις μας, ζήτω η Μακεδονία μας, ζήτω η Ελληνική ορθόδοξη πίστη μας

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ