Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
  • ΤΟΠΙΚΑ

Την ώρα που σήμερα, ανήμερα του Αγίου Πνεύματος, ανακοινώνεται από σελίδες της γειτονικής Καλύμνου ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια για το απογευματινό δρομολόγιο Κάλυμνος–Κως, το «Ολύμπιος Ερμής» της ΑΝΕΜ πραγματοποιεί εκδρομικό δρομολόγιο σε άλλο λιμάνι.Και όλα αυτά ενώ το Μαστιχάρι βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης εδώ και περίπου 40 ημέρες, χωρίς να έχει ξεκινήσει καμία ουσιαστική παρέμβαση ώστε τα δύο πλοία της ΑΝΕΜ να μπορούν να δένουν κανονικά στο λιμάνι και να αποκατασταθεί η ομαλή ροή των δρομολογίων.Αποτέλεσμα; Οι κάτοικοι της Κω και της Καλύμνου ταλαιπωρούνται καθημερινά, οι επιχειρήσεις του Μαστιχαρίου χάνουν πολύτιμα έσοδα μέσα σε μια ήδη δύσκολη τουριστική περίοδο και η ΑΝΕΜ υφίσταται σημαντική οικονομική ζημία.Μια ακόμη μεγάλη «επιτυχία» της δημοτικής αρχής του κ. Νικηταρά.Την ίδια στιγμή, ο κ. Νικηταράς ετοιμάζεται για ακόμη ένα ταξίδι στην Αθήνα, αναζητώντας πόρους για έργα που, κατά κοινή ομολογία, θα έπρεπε να έχουν υλοποιηθεί εδώ και καιρό.Μείνετε συντονισμένοι… Γιώργος Κοκαλάκης
  • 01 Ιουνίου 2026
  • 2 Σχόλια

  • ΚΕΝΤΡΙΚΗ 3

Συμπολίτης μας από την Καρδάμαινα, μας έστειλε το παρακάτω κείμενο συνοδευόμενο από τις φωτογραφίες διαμαρτυρόμενος για την κακή εικόνα που παρουσιάζει το χωριό.Αναλυτικά:"Μπαίνουμε αισίως στον Ιούνιο. Οι τουρίστες έχουν έρθει ήδη εδώ και δύο μήνες. Κι όμως στο κέντρο της Καρδάμαινας καθώς και στην έξοδο προς τα all inclusive ξενοδοχεία, στο σημείο που βρίσκονται δύο από τα πιο δημοφιλή beach bar και μαζεύονται δεκάδες τουρίστες αλλά και Έλληνες επισκέπτες, η κατάσταση είναι ακόμα έτσι όπως φαίνεται στις φωτογραφίες. Παρά τις διαρκείς οχλήσεις προς την κοινότητα της Καρδάμαινας από τους επιχειρηματίες και τους περίοικους, δεν κινείται φύλλο. Δεν υπάρχει λίγη έστω τσίπα σε αυτούς που διοικούν αυτόν τον τόπο; Δεν υπάρχει ούτε ένα ικανό στέλεχος σε αυτόν τον Δήμο, να πάρει μια πρωτοβουλία, να πιέσει καταστάσεις, να προσφέρει; Μα ούτε ένα; Εν τέλει, υπάρχει Δήμος;"Επισκεφτηκαμε την περιοχή και καταγραψαμε με την καμερα μας τα προβληματα που μας μετέφεραν, με κατοικουε και επιχειρηματιες να ζητουν απο την Δημ. Αρχη να δώσει αμεσα λύσεις.
  • 01 Ιουνίου 2026
  • 4 Σχόλια

  • ΤΟΠΙΚΑ

Ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Ασφενδιού «Ο Θεόκριτος» και η Δημοτική Κοινότητα Ασφενδιού διοργανώνουν τριήμερο εκδηλώσεων για το κλείσιμο της χρονιάς.Το τριήμερο περιλαμβάνει έκθεση παιδικής ζωγραφικής, παραδοσιακούς και μοντέρνους χορούς, καθώς και zumba από τους μαθητές του συλλόγου. Πρόγραμμα Εκδηλώσεων Έκθεση Παιδικής Ζωγραφικής στα γραφεία του Θεόκριτου: Παρασκευή 5/6 | Ώρα έναρξης: 17:00 Παραδοσιακοί Χοροί από τους μαθητές του Θεόκριτου: Σάββατο 6/6 | Ώρα έναρξης: 20:00 Μοντέρνοι Χοροί & Zumba από τους μαθητές του Θεόκριτου: Κυριακή 7/6 | Ώρα έναρξης: 20:00Σας περιμένουμε όλους να γιορτάσουμε μαζί το κλείσιμο μιας όμορφης και δημιουργικής χρονιάς!
  • 01 Ιουνίου 2026
  • 0 Σχόλια

Μάθε όλα τα τοπικά νέα γρήγορα και με εγκυρότητα

Αν θέλεις να μαθαίνεις αμέσως τα τελευταία νέα και τις εξελίξεις για όλα τα θέματα που συμβαίνουν ή που αφορούν άμεσα την Κω και τα γύρω νησιά, είσαι στον σωστό ιστότοπο. Οι έμπειροι δημοσιογράφοι, ρεπόρτερ και αρθρογράφοι της εφημερίδας μας ερευνούν, τρέχουν και ρωτούν για όλα τα θέματα που διαδραματίζονται στον τόπο μας και επιδρούν – είτε θετικά είτε αρνητικά – στον τρόπο διαβίωσης των πολιτών σε όλη την περιφέρεια. Ύστερα από εκτενή έρευνα, οι δημοσιογράφοι μας εμπλουτίζουν τις ψηφιακές σελίδες μας με άρθρα που διακρίνονται για την εγκυρότητα και την αξιοπιστία τους. Πέρα όμως από το δημοσιογραφικό στοιχείο, η φωνή των νησιωτών γίνεται ακόμα πιο δυνατή, χάρη στους ενημερωμένους πολίτες που μοιράζονται και ανταλλάσουν απόψεις, σχολιάζοντας κάτω από κάθε άρθρο της ιστοσελίδας είτε στέλνοντας τους προβληματισμούς τους σε εμάς.

ΕΞΟΔΟΣ