Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
  • ΤΟΠΙΚΑ

Στη σύναψη σύμβασης με την εκδοτική εταιρεία ATHENS VOICE S.A. προχώρησε η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, στο πλαίσιο των δράσεων τουριστικής προβολής της Περιφερειακής Ενότητας Δωδεκανήσου για το 2026.Η σύμβαση, που υπογράφηκε στις 7 Ιουλίου 2026, αφορά την προβολή του τουριστικού προϊόντος της Δωδεκανήσου μέσω ειδικού αφιερώματος στην ηλεκτρονική έκδοση της Athens Voice.Συγκεκριμένα, το αντικείμενο της συνεργασίας περιλαμβάνει τη δημοσίευση τρισέλιδου αφιερώματος σε νησιά της Δωδεκανήσου, με έμφαση στον πολιτισμό και τη γαστρονομία τους, καθώς και ολοσέλιδη καταχώριση με το λογότυπο της Περιφέρειας στον ταξιδιωτικό οδηγό διακοπών Summer Guide, ο οποίος πρόκειται να δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα athensvoice.gr στις 16 Ιουλίου 2026.Η συνολική αξία της σύμβασης ανέρχεται σε 12.400 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 24%, και καλύπτεται από τον προϋπολογισμό της Περιφερειακής Ενότητας Δωδεκανήσου.Η ανάδοχος εταιρεία, μετά την ολοκλήρωση της προβολής, υποχρεούται να καταθέσει αναλυτική έκθεση με αποδεικτικά στοιχεία της δημοσίευσης, όπως στιγμιότυπα οθόνης (screenshots) και τις σχετικές ηλεκτρονικές διευθύνσεις (URL), προκειμένου να πιστοποιηθεί η υλοποίηση του έργου.Η σύμβαση εντάσσεται στο εγκεκριμένο πρόγραμμα τουριστικής προβολής της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για το 2026, ενώ η διάρκεια της συνεργασίας ολοκληρώνεται με την πραγματοποίηση της προγραμματισμένης δημοσίευσης στις 16 Ιουλίου 2026.rodiaki.gr
  • 11 Ιουλίου 2026
  • 1 Σχόλια

  • ΤΟΠΙΚΑ

Ο Μελισσοκομικός Συνεταιρισμός Κω Κεφάλου σας προσκαλεί σε μια ξεχωριστή καλοκαιρινή γιορτή αφιερωμένη στο μέλι, την παράδοση, τη φύση και τον τόπο μας.Στις 8 Αυγούστου 2026, η Κέφαλος γεμίζει αρώματα, γεύσεις, μουσική και αυθεντική μελισσοκομική μαγεία.Μια βραδιά για μικρούς και μεγάλους, με λουκουμάδες, κατιμέρια, γευσιγνωσία μελιού, παραδοσιακή ορχήστρα, λαχειοφόρο αγορά και τη δράση «Υιοθέτησε ένα Φυτό».Ελάτε να τιμήσουμε μαζί το μέλι της Κεφάλου, τους ανθρώπους που το παράγουν και τη φύση που μας το χαρίζει. Κέφαλος, Κως8 Αυγούστου 2026Μέλι – Παράδοση – Φύση – Κέφαλος  
  • 11 Ιουλίου 2026
  • 0 Σχόλια

  • ΚΕΝΤΡΙΚΗ 1

Στο νησί μας βρίσκεται σήμερα ο Υπ. Υγείας κ. Α. Γεωργιάδης, ο οποίος το πρωί παρευρέθηκε στην Κάλυμνο για τα εγκαίνια του νέου πλήρως ανακαινισμένου Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) του νοσοκομείο Καλύμνου.Ο κ. Γεωργιάδης μετά την Κάλυμνο, έφτασε στην Κω, όπου επισκέφτηκε το νοσοκομείο και παρέστη στην τελετή παράδοσης ιατρικού εξοπλισμού από το Τμήμα AXEΠΑ Κω και τον Σύλλογο Αιμοδοτών Κω, με τον Υπουργό να ευχαριστεί τους δωρητές για την σημαντική τους αυτή κίνηση, που αναβαθμίζει τον εξοπλισμό του νοσοκομείου.Εκ μέρος του Τμήματος ΑΧΕΠΑ Κω, ο κ. Αν. Γιαννικουρής, ανέφερε ότι θα βρίσκονται πάντα δίπλα σε ότι χρειαστεί το νοσοκομείο, αλλά και η τοπική κοινωνία της Κω, ώστε να συμβάλλουν με όποιον τρόπο μπορούν.Ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Φανιός, αναφέρθηκε στην λειτουργία του νοσοκομείου, όπου παρά το μεγάλο φόρτο εργασίας είναι σε ικανοποιητικά επίπεδα, φέρνοντας ως παράδειγμα την αναμονή στη λίστα των χειρουργείων, η οποία είναι μηδαμινή, ευχαριστώντας το προσωπικό για την προσπάθεια που κάνει, ενώ ευχαρίστησε και τον Υπουργό για την διαρκή του στήριξη.O Υπουργός ευχαρίστησε τους δωρητές για την σημαντική τους αυτή κίνηση, που αναβαθμίζει τον εξοπλισμό του νοσοκομείου,Από την πλευρά του, ο κ. Γεωργιάδης, αφού συνεχάρη τον Διοικητή, τονίζοντας ότι έχει βελτιώσει αισθητά την εικόνα του νοσοκομείου, σε σχέση με το παρελθόν, έτσι ώστε οι πολίτες να μην αισθάνονται ανασφάλεια, ανέφερε ότι το νοσοκομείο είναι σε καλύτερη κατάσταση σε σχέση με το παρελθόν, όμως δεν είναι στο επίπεδο που θα ήθελα.Αναφέρθηκε κυρίως στο πρόβλημα με τους Παθολόγους, όπου δεν φαίνεται να υπάρχει ενδιαφέρον και στις νέες προκηρύξεις, σε αντίθεση με το θέμα του παιδιάτρου, που όπως ανέφερε υπήρξε ενδιαφέρον για να καλυφθεί η μόνιμη θέση παιδιάτρου στο νοσοκομείο μας.Επισήμανε ότι θα έρθει σε συνεννόηση με τον Δήμαρχο, ώστε να θεσπιστούν επιπλέον οικονομικά κίνητρα σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για να έρθει στην Κω, καθώς το νησί μας είναι στην τελευταία θέση όσον αφορά τον ενδιαφέρον για να έρθει κάποιος να εργαστεί στο νοσοκομείο Κω.Για το θέμα με τους Παθολόγους, ζήτησε από την Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Κω κ. Κ. Γαβαλά, να βοηθήσουν οι ιδιώτες παθολόγοι, ώστε να βγουν οι εφημερίες του Αυγούστου, ενημερώνοντας ότι θα προσπαθήσει να φερει με ολιγοήμερες αποσπάσεις γιατρούς για την Παθολογική κλινική.Επίσης, προειδοποίησε τους μικροβιολόγους που δεν έχουν επιστρέψει στον ΕΟΠΥΥ (επέστρεψαν μόλις 2) ότι τους δίνει λίγο καιρό για να το ξανασκεφτούν, διαφορετικά θα τους αποκλείσει για πάντα από τον ΕΟΠΥΥ.
  • 11 Ιουλίου 2026
  • 15 Σχόλια

Μάθε όλα τα τοπικά νέα γρήγορα και με εγκυρότητα

Αν θέλεις να μαθαίνεις αμέσως τα τελευταία νέα και τις εξελίξεις για όλα τα θέματα που συμβαίνουν ή που αφορούν άμεσα την Κω και τα γύρω νησιά, είσαι στον σωστό ιστότοπο. Οι έμπειροι δημοσιογράφοι, ρεπόρτερ και αρθρογράφοι της εφημερίδας μας ερευνούν, τρέχουν και ρωτούν για όλα τα θέματα που διαδραματίζονται στον τόπο μας και επιδρούν – είτε θετικά είτε αρνητικά – στον τρόπο διαβίωσης των πολιτών σε όλη την περιφέρεια. Ύστερα από εκτενή έρευνα, οι δημοσιογράφοι μας εμπλουτίζουν τις ψηφιακές σελίδες μας με άρθρα που διακρίνονται για την εγκυρότητα και την αξιοπιστία τους. Πέρα όμως από το δημοσιογραφικό στοιχείο, η φωνή των νησιωτών γίνεται ακόμα πιο δυνατή, χάρη στους ενημερωμένους πολίτες που μοιράζονται και ανταλλάσουν απόψεις, σχολιάζοντας κάτω από κάθε άρθρο της ιστοσελίδας είτε στέλνοντας τους προβληματισμούς τους σε εμάς.

ΕΞΟΔΟΣ