Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
  • ΤΟΠΙΚΑ

Εδώ που κάποτε έδεναν ψαρόβαρκες , εδώ που κάποτε περίμεναν ουρές για να φύγουν για άλλα μέρη, σήμερα  26/06/26 μέχρι και χόρτα φύτρωσαν  στον πυθμένα του Λιμανιού  Μαστιχάριου!!!! Η κατάντια του νησιού μας σε όλο της το Μεγαλείο!!Αυτός είναι και τίποτα περισσότερο:Ο Δήμαρχος των ψευδών εξαγγελιών και της Προχειροδουλίας .Η αλαζονεία και η τοξικότητα  στη διοίκηση, μαζί με τη Διχόνοια που έχει σπείρει σε όλο το νησί  ο Δήμαρχος Κω δεν έχουν θέση στον τόπο μας . Οι πολίτες αξίζουν ενότητα και σεβασμό!!!! Όταν μια δημοτική αρχή με τις επιλογές και τις παραλείψεις οδηγεί ένα νησί σε υποβάθμιση και στασιμότητα η σιωπή δεν είναι Λύση!!!.....  Ζυγώνει ο καιρός,  η Αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για να φτάσει το νησί μας ξανά εκεί που του Αξίζει !!! Ήρθε η ώρα  η κοινωνία μας να  σταθεί ενωμένη , όλοι μαζί μπορούμε να  διεκδικήσουμε έναν Δήμο που θα υπηρετεί τους πολίτες !!!(από το facebook του Δημοτικού Συμβούλου Κω της Δ.Α. Μιχάλη Γιωργαλλή)
  • 26 Ιουνίου 2026
  • 0 Σχόλια

  • ΤΟΠΙΚΑ

Έντονες αντιδράσεις προκαλεί καταγγελία κατοίκου της Κω στο DEBATER σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στον παραλιακό δρόμο στα Καρδάμενα, εν μέσω της τουριστικής περιόδου.Σύμφωνα με το αποκαλυπτικό βίντεο που έστειλε αναγνώστης, καταγράφονται τουρίστες να προσπαθούν να κινηθούν πεζή σε σημείο όπου βρίσκονται σε εξέλιξη έργα, αντιμετωπίζοντας σοβαρές δυσκολίες στην πρόσβαση και την ασφαλή διέλευση.Όπως φαίνεται στο υλικό, οι περαστικοί αναγκάζονται να περνούν ανάμεσα από μπάζα, προστατευτικές κορδέλες και εμπόδια, χωρίς ξεκάθαρη σήμανση ή εναλλακτική διαδρομή, γεγονός που δημιουργεί προβληματισμό τόσο για την ασφάλεια όσο και για την εικόνα της περιοχής προς τους επισκέπτες.O κάτοικος που προχώρησε στην καταγγελία επισημαίνει χαρακτηριστικά:«Δεν είναι δυνατόν σε τουριστική περίοδο να πραγματοποιούν έργα τα οποία θα έπρεπε να έχουν γίνει από τον χειμώνα. Οι τουρίστες περνάνε ανάμεσα από εμπόδια και δεν έχουν πού να σταθούν».Το περιστατικό επαναφέρει στο προσκήνιο τη συζήτηση για τον προγραμματισμό των δημοσίων έργων σε τουριστικές περιοχές, ιδιαίτερα σε περιόδους αιχμής, όπου η επισκεψιμότητα είναι αυξημένη και η εύρυθμη λειτουργία των υποδομών αποτελεί κρίσιμο ζήτημα για την εμπειρία των επισκεπτών αλλά και την τοπική οικονομία.Κάτοικοι και επαγγελματίες της περιοχής ζητούν άμεσες παρεμβάσεις, ώστε να διασφαλιστεί η ασφαλής διέλευση πεζών και να ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατό οι εργασίες.debater.gr
  • 26 Ιουνίου 2026
  • 1 Σχόλια

  • ΚΕΝΤΡΙΚΗ 2

Στην Κω βρίσκεται σήμερα ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Γιώργος Φλωρίδης για να παρακολουθήσει το επιστημονικό συνέδριο στον χώρο της ποινικής δικαιοσύνης που γίνεται στην Κω, με θέμα «Επιλεγμένα ζητήματα σύγχρονων μορφών εγκληματικότητας και αντιμετώπισή τους», το οποίο συνδιοργανώνουν η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος και ο Δικηγορικός Σύλλογος Κω.  Ο Υπουργός, μαζί με εκπροσώπους των τοπικών Αρχών, επισκέφθηκε το υπό ανέγερση νέο Δικαστικό Μέγαρο Κω και ενημερώθηκε για την πορεία των εργασιών.
  • 26 Ιουνίου 2026
  • 3 Σχόλια

Μάθε όλα τα τοπικά νέα γρήγορα και με εγκυρότητα

Αν θέλεις να μαθαίνεις αμέσως τα τελευταία νέα και τις εξελίξεις για όλα τα θέματα που συμβαίνουν ή που αφορούν άμεσα την Κω και τα γύρω νησιά, είσαι στον σωστό ιστότοπο. Οι έμπειροι δημοσιογράφοι, ρεπόρτερ και αρθρογράφοι της εφημερίδας μας ερευνούν, τρέχουν και ρωτούν για όλα τα θέματα που διαδραματίζονται στον τόπο μας και επιδρούν – είτε θετικά είτε αρνητικά – στον τρόπο διαβίωσης των πολιτών σε όλη την περιφέρεια. Ύστερα από εκτενή έρευνα, οι δημοσιογράφοι μας εμπλουτίζουν τις ψηφιακές σελίδες μας με άρθρα που διακρίνονται για την εγκυρότητα και την αξιοπιστία τους. Πέρα όμως από το δημοσιογραφικό στοιχείο, η φωνή των νησιωτών γίνεται ακόμα πιο δυνατή, χάρη στους ενημερωμένους πολίτες που μοιράζονται και ανταλλάσουν απόψεις, σχολιάζοντας κάτω από κάθε άρθρο της ιστοσελίδας είτε στέλνοντας τους προβληματισμούς τους σε εμάς.

ΕΞΟΔΟΣ