Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
  • ΤΟΠΙΚΑ

"Έφυγε" από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών, η αγαπητή συμπολίτισσά μας Ελένη Περεζού (το γένος Σταμόγλου).H εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί το Σάββατο 2/5 και ώρα 1:30 από τον Ι.Ν. Αγ. Παρασκευής Κω.Αντί στεφάνων, τα χρήματα θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό στον Ι.Ν. Αγ. Παρασκευής.Ο ενταφιασμός θα γινει στο παλαιό κοιμητήριο Κω.Από το "ΒτΚ" τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά της.
  • 30 Απριλίου 2026
  • 0 Σχόλια

  • ΤΟΠΙΚΑ

"Έφυγε" από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών, ο αγαπητός συμπολίτης μας Νίκος Τρακόσας του Ιωάννου.Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Παρασκευή 1/5 και ώρα 12:30 από τον Ι.Ν. Αναστάσεως του Κυρίου (νέο Κοιμητήριο Κω).Από το "ΒτΚ" τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του.
  • 30 Απριλίου 2026
  • 0 Σχόλια

  • ΚΕΝΤΡΙΚΗ 1

Αξιότιμοι κύριοι/κυρίες,Ο Μελισσοκομικός Συνεταιρισμός Κω εκφράζει την έντονη αγανάκτηση και δυσαρέσκειά του για τη συνεχιζόμενη διακοπή του δρομολογίου Μαστιχάρι Κω – Κάλυμνος, μετά τις ζημιές που υπέστη το πλοίο ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΖΕΥΣ κατά την είσοδό του στο λιμάνι.Η κατάσταση αυτή έχει πλέον ξεπεράσει τα όρια της απλής ταλαιπωρίας και έχει εξελιχθεί σε σοβαρή οικονομική επιβάρυνση για τους μελισσοκόμους του νησιού. Η αναγκαστική χρήση εναλλακτικών δρομολογίων με μεγαλύτερα πλοία συνεπάγεται υπέρογκο κόστος μεταφοράς, το οποίο πλήττει άμεσα την επιβίωση των παραγωγών και υπονομεύει τη βιωσιμότητα του κλάδου μας.Τονίζουμε ότι η περίοδος αυτή είναι κρίσιμη για τη μελισσοκομική δραστηριότητα και η παρατεταμένη αδράνεια ως προς την αποκατάσταση του προβλήματος δημιουργεί σοβαρές και μη αναστρέψιμες ζημιές.Ως εκ τούτου, σας καλούμε να προβείτε άμεσα:Στην ταχεία και σαφή δέσμευση για το χρονοδιάγραμμα αποκατάστασης των ζημιών του λιμένα.Στην άμεση επαναφορά του δρομολογίου.Στη λήψη προσωρινών μέτρων που θα διασφαλίζουν οικονομικά βιώσιμη μετακίνηση για τους επαγγελματίες του κλάδου.Σε αντίθετη περίπτωση, σας γνωστοποιούμε ότι ο Συνεταιρισμός μας θα προβεί σε κάθε νόμιμη ενέργεια για την προάσπιση των συμφερόντων των μελών του, συμπεριλαμβανομένης της αναζήτησης ευθυνών και αποζημιώσεων για τη ζημία που υφίστανται.Η ευθύνη για την άμεση επίλυση του ζητήματος είναι επιτακτική και δεν επιδέχεται περαιτέρω καθυστερήσεις.Αναμένουμε άμεσες ενέργειες και επίσημη ενημέρωση.Με εκτίμησηΜελισσοκομικός Συνεταιρισμός Κω
  • 30 Απριλίου 2026
  • 2 Σχόλια

Μάθε όλα τα τοπικά νέα γρήγορα και με εγκυρότητα

Αν θέλεις να μαθαίνεις αμέσως τα τελευταία νέα και τις εξελίξεις για όλα τα θέματα που συμβαίνουν ή που αφορούν άμεσα την Κω και τα γύρω νησιά, είσαι στον σωστό ιστότοπο. Οι έμπειροι δημοσιογράφοι, ρεπόρτερ και αρθρογράφοι της εφημερίδας μας ερευνούν, τρέχουν και ρωτούν για όλα τα θέματα που διαδραματίζονται στον τόπο μας και επιδρούν – είτε θετικά είτε αρνητικά – στον τρόπο διαβίωσης των πολιτών σε όλη την περιφέρεια. Ύστερα από εκτενή έρευνα, οι δημοσιογράφοι μας εμπλουτίζουν τις ψηφιακές σελίδες μας με άρθρα που διακρίνονται για την εγκυρότητα και την αξιοπιστία τους. Πέρα όμως από το δημοσιογραφικό στοιχείο, η φωνή των νησιωτών γίνεται ακόμα πιο δυνατή, χάρη στους ενημερωμένους πολίτες που μοιράζονται και ανταλλάσουν απόψεις, σχολιάζοντας κάτω από κάθε άρθρο της ιστοσελίδας είτε στέλνοντας τους προβληματισμούς τους σε εμάς.

ΕΞΟΔΟΣ