Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us

Άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς…

09/12/2021
57 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Και φυσικά θα αναφερθώ στην εικόνα αυτού του θεομπαίχτη, ανθέλληνα, αλλόθρησκου, αυλοκόρακα, προδότη ΓΑΠ, όπου στο Καστελλόριζο, τον Απρίλιο του 2010, έγραψε μία μαύρη σελίδα στην ιστορία μας, που θα μείνει χαραγμένη στις μνήμες όλων.

Ήταν η ημέρα που παρέδιδε τα κλειδιά της χώρας μας στην Τρόικα. Η Ελλάδα βίωσε την πιο βάναυση μείωση ΑΕΠ από κάθε άλλη ευρωπαϊκή χώρα, μετά το Β’ παγκόσμιο πόλεμο και οδηγήθηκε βίαια σε φτωχοποίηση. Τις συνέπειες τις βιώνουμε ακόμα και σήμερα. Και ποιος ξέρει για πόσες γενιές ακόμα…

Ο ΓΑΠ ξηλώθηκε από τον Ευάγγελο Βενιζέλο και την τρόικα ένα χρόνο μετά, το 2011 για να ακολουθήσει η Κυβέρνηση Παπαδήμου και η συγκυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου το 2012. Τότε, ο νέος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, πήρε πάνω του ως Υπουργός οικονομικών το PSI με την ανταλλαγή ομολόγων δεκάδων δισεκατομμυρίων, που προκάλεσαν την αφαίμαξη των ασφαλιστικών ταμείων. Το πόσο εκείνο το κούρεμα χρέους βοήθησε, που ακόμα διαφημίζει ο Βενιζέλος, αποδεικνύεται από το γεγονός ότι σήμερα, το χρέος μας, είναι μεγαλύτερο απ’ ότι όταν μπήκαμε στα μνημόνια.

Για την ύπαρξη της λίστας Λαγκάρντ οι Γαλλικές μυστικές υπηρεσίες, είχαν ενημερώσει τον Υπ. Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου από το 2010. Ο τελευταίος ενημέρωσε σχετικά και το γραφείο του Πρωθυπουργού ΓΑΠ. Ο Γ. Παπακωνσταντίνου όμως επέλεξε λίγα από αυτά τα ονόματα και τα παρέδωσε σε πρόχειρο χαρτί στο ΣΔΟΕ. Το καλοκαίρι του 2011, λίγο πριν παραιτηθεί από Υπ. Οικονομικών, παρέδωσε το σύνολο της λίστας στο νέο επικεφαλής του ΣΔΟΕ, όχι όμως και στον διάδοχό του, Ελ. Βενιζέλο, που όταν την παρέλαβε αργότερα, την κράτησε στο προσωπικό του γραφείο, δίχως να ενημερώσει τον πρωθυπουργό Σαμαρά (άλλο μπουμπούκι).

Το 2013 αποφασίστηκε από την Ελληνική Βουλή η σύσταση προκαταρκτικής επιτροπής και το 2015 ο Παπακωνσταντίνου κρίθηκε ένοχος για νόθευση εγγράφου σε βαθμό πλημμελήματος με ποινή φυλάκισης ενός έτους, με τριετή αναστολή.

Υ.Γ.: Το παραπάνω άρθρο δεν έχει να κάνει μόνο με τις εκλογές του ΚΙΝΑΛ, αλλά για το συγκεκριμένο πολιτικό έκτρωμα ή μόρφωμα αυτής της χώρας, όχι ότι οι άλλες πολιτικές δυνάμεις είναι καλύτερες ( ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΚΚΕ και Μέρα 25 και τώρα αλλά και μετά την μεταπολίτευση του 1974 μέχρι σήμερα).

Και να μην μας κουνούν το δάχτυλο πολλάκις, κάποια συγκεκριμένα καλόπαιδα, μεταξύ αυτών και κάποιοι αιρετοί που έχουν περάσει από την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τον δημαρχιακό θώκο στην πολιτική αυτή φατρία, στην οποία πρόσκεινται. Έλεος, φτάνει πια Ελληναράδες Δημοκράτες που έχετε κάνει την χώρα «μπάτε σκύλοι αλέστε και αλεστικά μην δώσετε».

Και τέλος, κατά την ταπεινή και ειλικρινή μου άποψη , θα έπρεπε να είχαν ευνουχηθεί (πολιτικά) όλοι αυτοί για να μην γράψω και για τους 300 για εσχάτη προδοσία της χώρας μου.

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ