Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us

ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΚΑΙ Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

18/11/2020
315 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

- Μπήκαμε εδώ και λίγες μέρες και επίσημα σε περίοδο καραντίνας και οι περισσότερες ομάδες έχουν σταματήσει κάθε αγωνιστική δραστηριότητα.


- Υπάρχουν και κάποιες ομάδες που κάνουν ατομικές προπονήσεις σε μικρές ομάδες αθλητών - όσοι επιτρέπονται δηλαδή - για να είναι σε καλή κατάσταση στην επανέναρξη.


- Όπως φαίνεται βέβαια και να επιστρέψουμε από την καραντίνα θα χρειαστεί ένα μεγάλο διάστημα για να ξαναδούμε αγωνιστική δράση.


- Γιατί είναι βέβαιο ότι οι ομάδες θα χρειαστούν μια μίνι προετοιμασία μετά από την παύση ενός μήνα. Δύο εβδομάδες προπόνηση δηλαδή και μετά Χριστούγεννα. Καλή χρονιά δηλαδή .


- Το βέβαιο είναι ότι κάποιους τους βόλεψε η όλη ιστορία. Είτε γιατί δεν είχαν κάνει τις σωστές επιλογές είτε γιατί θα έχαναν τα λεφτά τους .


- Βέβαια αρκετές αλλαγές δεν θα δούμε στα ρόστερ μέχρι το καλοκαίρι αφού είναι μια χρονιά που οι περισσότεροι θα πουν να βγει όπως βγει να τελειώνουμε.


- Σίγουρα κάποιους αθλητές πάντως δεν θα τους ξαναδούμε απ' την νέα χρονιά . Τουλάχιστον στις ομάδες που είναι τώρα στην διακοπή. Θα έχουμε αλλαγές.


- Έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για ένα project που ξεκινήσει με πολλά όνειρα το καλοκαίρι αλλά σε σύντομο διάστημα φάνηκε ότι δεν τραβάει . 


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ