Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα
Follow us
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ

 Σε ένα πολύ όμορφο αγώνα που διοργάνωσε ο Ροδηλιος με συμμετοχή περίπου 109 αθλητών από όλες τις κατηγορίες, ολοκληρώσαμε τον δεύτερο αγώνα της χρονιάς (τον πρώτο μετά την καραντίνα) με επιτυχίες.Οι σημαντικότερες επιτυχίες είναι:1η θέση ΑΜΠΟΥΜΠΑΚΡ ΝΑΝΤΙΑ - ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ.2η θέση ΚΑΡΝΕΖΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ - ΠΑΜΠΑΊΔΕΣ.4η θέση ΚΟΥΖΟΥΚΑ ΕΥΗ - ΜΙΝΙ ΜΙΚΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.6η θέση ΚΑΛΛΕΡΕΣ ΜΙΧΑΉΛ - ΠΑΙΔΑΣ.Να ευχαριστήσουμε την προπονητική ομάδα του Πολίτη Νεκταρίου και του Κλήμεντου Ανδρέα για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν στα παιδιά μας. Τους γονείς που συνόδεψαν τα παιδιά και τους αθλητές μας για την συμμετοχή και απόδοση τους.Συνεχίζουμε με το τοπικό πρωτάθλημα Δωδεκανήσου για τις κατηγορίες από Μίνι μέχρι Παμπαίδων που θα διεξαχθεί στο νησί μας στις 17 και 18 Ιουλίου με ευθύνη της Τοπικής Ένωσης Δωδεκανήσου και την βοήθεια του συλλόγου μας.

  • 06 Ιουλίου 2020
  • 0 Σχόλια

  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μέσω του Αναπτυξιακού Προγράμματος το οποίο υλοποιείται με Δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (SNF) τα SpecialOlympicsHellas στέκονται με δύναμη και αποφασιστικότητα πάντα κοντά στους αθλητές τους. Στοχεύοντας στην εύρεση λύσεων για να κρατούν την κοινότητα των αθλητών τους ενωμένη, αξιοποιούν την τεχνολογία, δίνουν επιλογές, δημιουργούν διεξόδους και διοργανώνουν τους πρώτους «Διαδικτυακούς Αγώνες Επίδειξης Bowling» Την Τρίτη 7 Ιουλίου και ώρα11:00, σε τρεις αθλητικές εγκαταστάσεις στην Κω, την Κάλυμνο και τη Ρόδο, θα διεξαχθούν ταυτόχρονα αγώνες Bowlingοι οποίοι θα μεταδοθούν διαδικτυακά από τη σελίδα των SpecialOlympicsHellas στο Facebook και το κανάλι στο YouTube.Στους αγώνες θα συμμετάσχουν αθλητές με νοητική αναπηρία από το Προπονητικό Πρόγραμμα SpecialOlympics Κως και τις τοπικές ομάδες SpecialOlympics Καλύμνου και Ρόδου.Οι πρώτοι Διαδικτυακοί Αγώνες Επίδειξης Bowling “Strikeστον Κορονοϊό»διοργανώνονται με τη συνεργασία τουΠροπονητικόυμας ΠρόγραμματοςSpecialOlympicsΚως και τουΣβουρένειου ΚΔΑΠ ΜΕΑ Δήμου ΚΩ.Ο Πρόεδρος των SpecialOlympicsHellasκ. Διονύσιος Κοδέλλας που θα βρεθεί κοντά στους αθλητές μας στη Κω δηλώνει σχετικά: «Εν μέσω του κορονοϊού οι αθλητές μας υποχρεώθηκαν να απέχουν από τις αγαπημένες τους αθλητικές δραστηριότητες. Από τη πλευρά μας ακολουθήσαμε πιστά, ως οφείλαμε, τους περιορισμούς αλλά ταυτόχρονα προβήκαμε στο σχεδιασμό λύσεων που θα τους έφερναν κοντά παρά τις δυσκολίες. Συνεχίζουμε ακούραστα το έργο μας έχοντας ως προτεραιότητά μας τη δική τους πολύτιμη και δημιουργική καθημερινότητα».

  • 03 Ιουλίου 2020
  • 0 Σχόλια

  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΟλοκληρώθηκε με επιτυχία το Esperos League Pro με τη συμμετοχή πάνω από 130 αθλητών του Α.Σ. ΕΣΠΕΡΟΣ ΚΩ ηλικίας από 6 έως 15 ετών, το οποίο πραγματοποιήθηκε με αφορμή τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου και ολοκλήρωσης της λειτουργίας των Τμημάτων Υποδομής του Συλλόγου αλλά και ως επιστέγασμα του δημιουργικού και γεμάτου επιτυχίες, πρώτου χρόνου ζωής του Συλλόγου μας.Οι νεαροί αθλητές έδιναν κάθε απόγευμα για 9 μέρες, ραντεβού στο γήπεδο του ξενοδοχείου GAIA GARDEN στην περιοχή της Λάμπης. Παρόντες για να τους απολαύσουν, γονείς, παππούδες και φίλοι στήριξαν τα παιδιά που έδιναν καθημερινά τον καλύτερο τους εαυτό υπό την καθοδήγηση των προπονητών τους κ. Δημήτρη Χατζηστέργο και κ. Μιχάλη Χοχλαστό.  Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους, μικρούς και μεγάλους για την υποδειγματική συμπεριφορά τους, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου.Την τελευταία μέρα έγινε απονομή μεταλλίων σε όλους τους συμμετέχοντες, ενώ κατά την τελετή λήξης της διοργάνωσης όλοι απόλαυσαν τα πυροτεχνήματα που πρόσφερε ο κ. Θεοδόσης Χοχλαστός τον οποίο και ευχαριστούμε.Ο Α.Σ. ΕΣΠΕΡΟΣ ΚΩ ευχαριστεί θερμότατα τον κ. Χριστοδουλίδη Μανώλη και το HOTEL GAIA GARDEN για την παραχώρηση του γηπέδου μπάσκετ και όλες τις διευκολύνσεις που προσέφερε τόσο για τις προπονήσεις των αστεριών μας, όλο αυτό το διάστημα όσο και για τη διεξαγωγή του εσωτερικού πρωταθλήματος, που χωρίς την ευγενική του προσφορά δε θα ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί.Θερμά ευχαριστώ και στο Παράρτημα Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, για την κάλυψη ως προς τις Α΄ Βοήθειες,  όλων των ημερών του τουρνουά. Οι εθελοντές της Ομάδας είναι πάντα πρόθυμοι να προσφέρουν ανιδιοτελώς τις γνώσεις και τον εξοπλισμό τους σε κάθε μας αίτημα για βοήθεια.Ευχαριστούμε επίσης τα ζαχαροπλαστεία Special του κ. Αρβανιτάκη, που γλύκαναν με παγωτό όλα τα παιδιά μετά την ολοκλήρωση των αγώνων καθώς και όσους γονείς αφιέρωσαν μέρος του προσωπικού τους χρόνου για τη διοργάνωση και διεξαγωγή του τουρνουά.Παρ’ όλες τις αντιξοότητες που οι μη προβλέψιμες και πρωτόγνωρες για όλους συγκυρίες έφεραν, θεωρούμε ότι ήταν μια όμορφη και δημιουργική χρονιά. Ευχόμαστε σε όλους καλό καλοκαίρι με υγεία και δύναμη και ανανεώνουμε το ραντεβού μας στα γήπεδα την ερχόμενη αθλητική χρονιά. Γραφείο ΤύπουΑ.Σ. ΕΣΠΕΡΟΣ ΚΩ

  • 03 Ιουλίου 2020
  • 0 Σχόλια

ΕΞΟΔΟΣ