Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Ανοίγει η αυλαία με τους παίδες ο Ανταγόρας για το 2020

11/02/2020
16 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Ανοίγει η αγωνιστική αυλαία για το 2020 με το περιφερειακό πρωτάθλημα εφήβων παίδων που θα διεξαχθεί στην Αθήνα στις 15 και 16 Φεβρουάριου .

Πρώτοι στη δράση για τον Ανταγορα, ρίχνονται οι παίδες όπου πέρα απο τις επιδόσεις θα κυνηγήσουν και την πρόκριση για το πανελλήνιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί τον προσεχή Μάιο . Μετά την επιτυχία που κατάφεραν το 2019 , την κατάκτηση της 5ης θέσης στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα οι λιλιπούτειοι πρωταθλητές μας στόχο έχουν για το 2020 τόσο σε ομαδικό επίπεδο να ανέβουν στο βάθρο όσο και σε ατομικό την συγκομιδή αρκετών μεταλλίων .

Την ευχάριστη νότα στην 8μελη αποστολή του Ανταγορα δίνει ο νεότερος σε ηλικία αθλητής , ο Παναγιώτης Σπύρου που συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση της οικογένειας Σπύρου όπου είναι η τρίτη γενιά στο άθλημα της Άρσης Βαρών . Εγγονός του, πρώην ομοσπονδιακού προπονητή Παναγιώτη Σπύρου όπου υπήρξε πρωταθλητής Ελλάδας επί σειρά ετών με συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Μονάχου το 1972 και γιος του ολυμπιονίκη σε Ατλάντα και Σίδνεϊ Χρήστου Σπύρου και προπονητή του Ανταγορα.

Αναλυτικά οι αθλητές

ΤΡΑΚΟΣΣΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ 49kg

ΛΟΥΣΚΑ ΛΕΝΤΙΑΝ 49kg

ΖΟΥΜΠΟΥΛΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 55kg

ΖΩΓΑΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ 67kg

ΜΠΡΟΚΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ 81kg

ΚΟΥΛΛΟΛΙ ΣΟΥΛΙ 89kg

ΖΟΥΜΠΟΥΛΙΚΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ 12ΕΤΩΝ

ΣΠΥΡΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ 11ΕΤΩΝ


ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ Π. ΣΠΥΡΟΥ


ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΑΓΟΡΑ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΜΑΡΙΟΣ ΠΛΟΥΜΠΗΣ

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

×

ΕΞΟΔΟΣ