Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Στέργος Μαρίνος: «Σωστή η απόφαση να διακοπεί το πρωτάθλημα»

06/04/2020
120 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Σωστή χαρακτήρισε την απόφαση για να μπει τώρα ένα τέλος στο πρωτάθλημα του Βελγίου ο Κώος ποδοσφαιριστής Στέργος Μαρίνος μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6. Ο άσος της Σαρλερουά υπογράμμισε ότι πάνω από όλα είναι η υγεία και εξήγησε ότι υπέρ της απόφασης αυτής ήταν οι περισσότερες ομάδες. Ακολουθούν οι δηλώσεις του αρχηγού της Σαρλερουά, Στέργου Μαρίνου στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Σωτήρη Ταμπάκο

Για την κατάσταση που επικρατεί στην χώρα:

«Υπάρχουν κρούσματα. Η Ελλάδα είναι σε καλύτερη κατάσταση. Δεν υπάρχει ο περιορισμός, όπως στην Ελλάδα εδώ στο Βέλγιο, αλλά τα μαγαζιά είναι κλειστά. Υπάρχει μια αβεβαιότητα για το τι θα γίνει. Είμαι με την οικογένειά μου στο σπίτι. Κάθε ημέρα λαμβάνουμε ένα πρόγραμμα προπόνησης από την ομάδα που το κάνουμε από το σπίτι. Και περιμένουμε πλέον την οριστική απόφαση της διοργανώτριας αρχής για την βαθμολογία και το πώς αυτή θα διαμορφωθεί».

Για την απόφαση να τελειώσει το πρωτάθλημα:

«Η απόφαση είναι σοφή. Και να αρχίσει πάλι το πρωτάθλημα θέλουν χρόνο οι ομάδες και οι ποδοσφαιριστές για να είναι σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο. Πάνω από όλα είναι η υγεία των αθλητών. Είναι σωστή αυτή η απόφαση, γιατί και οι ομάδες ήθελαν να μάθουν τι θα κάνουν με ορισμένες εκκρεμότητες μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν».

Εάν έχει υπάρξει συζήτηση με την διοίκηση της Σαρλερουά για να γίνουν περικοπές στα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών:

«Ακόμη δεν έχει γίνει κάποια συζήτηση με την ομάδα μου, αλλά θα γίνει το επόμενο διάστημα».


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

×

ΕΞΟΔΟΣ