Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΧΟΡΟΥ ΑΚΡΟΒΑΤΗΣ: Πρόσκληση σε Συνέντευξη Τύπου

20/02/2020
32 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Αξιότιμοι εκπρόσωποι των ΜΜΕ, με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε, από την διεύθυνση του Σωματείου Χορού«Ακροβάτης» Κω σε συνεργασία με το Εργαστήρι χορού «ArtistadeDanca», σε ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 22 Φεβρουαρίου 2020, ώρα 11:30 π.μ, στοlobby τουΚoshoteljuniorsuites στην πόλη της Κω, πριν την έναρξη του παιδικού διαγωνισμού χορού DancingStarKIDS 2020 ο οποίος θα γίνει στις 19:00 στην αίθουσα του ξενοδοχείου IliosResort στο Τιγκάκι στα πλαίσια του τριήμερου φεστιβάλ χορού. 

Το φεστιβάλ έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και τα έσοδα του διαγωνισμού θα διατεθούν στο Ειδικό Δημοτικό σχολείο Κω και στο Σβουρένειο. Στην συνέντευξη θα πραγματοποιηθεί επίσημη παρουσίαση της πρωταθλήτριας λάτιν χορών Σοφίας Σπυροπούλου, ενός εκ των δύο κριτών του διαγωνισμού,των χορευτών από Ρόδο, Κρήτη, Κύπρο και Αθήνα,καθώς και το πρόγραμμα του τριήμερου φεστιβάλ 21-23/02. 

Στην παρούσα ομολογουμένως δύσκολη κοινωνικο-οικονομική συγκυρία, μια μεγάλη συλλογική πρωτοβουλία καθίσταται σημαντικός υποστηρικτής και αρωγός του πολιτισμού και του«ευ αγωνίζεσθαι» προς όφελος της νέας γενιάς και εν γένει της τοπικής κοινωνίας. Τα αποτελέσματα των ενεργειών και κοινών δράσεων που θα αναπτύξουμε θα έχουν θετικό αντίκτυπο στην συνείδηση του κοινού που ασχολείται με τον χορό, τον αθλητισμό και τον πολιτισμό στον τόπο μας. Καθώς η σπουδαιότητα λοιπόν στην τοπική μας κοινωνία είναι σημαντική, σας προσκαλούμε να παραστείτε στην ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ και να καλύψετε αυτήν στα ΜΜΕ που εκπροσωπείτε. 


Με εκτίμηση, 

Η Πρόεδρος 

Αποστολία Τσαμπουνιάρη

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

×

ΕΞΟΔΟΣ