Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΝΕΟΣΥΣΤΑΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «ΚΩΑΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ»

14/02/2020
64 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Συγκροτήθηκε σε σώμα, το Διοικητικό Συμβούλιο που προέκυψε από τις εκλογές στο νεοσύστατο αθλητικό σωματείο με την επωνυμία «Κωακός Όμιλος Ποδηλασίας» (ΚΩΑΚ.Ο.Π.). Η σύσταση της Διοίκησης είναι η εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Κυριακού Απόστολος

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Χόνδρος Ασλάνης

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Κορμανού Ευτυχία

ΤΑΜΙΑΣ: ΜορέττοΤζιοβάννι

ΜΕΛΟΣ: Πολιτόπουλος Γιώργος

Προπονητής του ΚΩΑΚ.Ο.Π. είναι πιστοποιημένος με UCILevel 1 προπονητής ποδηλασίας και πολυνίκης αθλητής Γιώργος Αλευράκης, ενώ το Σωματείο μετρά περισσότερους από 20 αθλητές μικρών κυρίως ηλικιών.

Λίγα λόγια για τον «Κωακό Όμιλο Ποδηλασίας»

Ο ΚΩΑΚ.Ο.Π. είναι αθλητικό σωματείο που ασχολείται με την αγωνιστική ποδηλασία όλων των ειδών και κατηγοριών. Τον πιστοποιημένο προπονητή συνδράμουν, ειδικός παιδοψυχολόγος, ενώ οι αθλητές παρακολουθούνται από διατροφολόγο.

Στόχος του Κωακού Ομίλου Ποδηλασίας, είναι να προσελκύσει όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους κοντά στην αγωνιστική ποδηλασία και να φέρει στο νησί μας μετάλλια και διακρίσεις.

Ποτέ δεν είναι αργά για να ασχοληθεί κάποιος με την ποδηλασία. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα ενός πατέρα αθλητή του ΚΩΑΚ.Ο.Π., ο οποίος ξεκίνησε να ασχολείται με την αγωνιστική ποδηλασία παίρνοντας παράδειγμα από το γιο του. Ένα χρόνο μετά, όχι μόνο έλαβε μέρος σε Πανελλήνιο αγώνα δρόμου εξαιρετικά μεγάλη δυσκολίας, αλλά κατάφερε να είναι ένας από τους 40 αθλητές που κατάφεραν να τερματίσουν, από τους 80 συνολικά αθλητές που πήραν μέρος!


Έλα κι εσύ στον Κωακό Όμιλο Ποδηλασίας. Κάνε τη ζωή σου ποδήλατο!


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον ΚΩΑΚ.Ο.Π. μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα 

6977595030 και 6973408458

και στο e-mail: info.koakop@gmail.com


Το γραφείο τύπουΗ ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

×

ΕΞΟΔΟΣ