Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Ανοίγουν οι πτήσεις από Σουηδία, έλεγχοι στις πτήσεις από Ουγγαρία

16/09/2020
160 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Με βάση την τελευταία Κοινή Υπουργική Απόφαση για τους περιορισμούς στις χερσαίες, θαλάσσιες και αεροπορικές συνδέσεις της χώρας μας, που δημοσιεύει το Tornos News, διαφαίνεται ότι ανοίγουν οι πτήσεις με τη Σουηδία, καθώς δεν περιλαμβάνεται πλέον στις χώρες στις οποίες ισχύουν προληπτικοί έλεγχοι, ενώ, αντίθετα, μπαίνει η Ουγγαρία στην κατηγορία αυτή.

Το άνοιγμα της Σουηδίας έχει προαναγγείλει ο υπουργός Τουρισμού κ.Χάρης Θεοχάρης στην teleyta;ia τηλεδιάσκεψη με τον FedHATTA.

Η επιβολή προληπτικών ελέγχων στα σημεία εισόδου στη χώρα μέσω αεροπορικών συνδέσεων με την Ουγγαρία ξεκινά από τις 18 Σεπτεμβρίου και ώρα 00:01.

Αναμένουμε τη σχετική notam της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, που θα αποσαφηνίζει τις πτήσεις από τη Σουηδία και τη συνέχιση των ελέγχων στα σημεία εισόδου στη Χώρα μέσω αεροπορικών συνδέσεων με τη Βουλγαρία, τη Ρουμανία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, τη Μάλτα, το Βέλγιο, την Ισπανία, την Αλβανία, τη Βόρεια Μακεδονία και τον προσωρινό περιορισμό εν όλω της προσγείωσης αεροσκαφών προερχόμενων από την Τουρκία, την Αλβανία, τη Βόρεια Μακεδονία και την γεωγραφική περιοχή της Καταλονίας στην Ισπανία.

Η ΚΥΑ  ισχύει από την 16η Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 00:01 έως και την 30η Σεπτεμβρίου και ώρα 23:59.

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

×

ΕΞΟΔΟΣ