Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Νο.1 προορισμός των Βρετανών η Ελλάδα το 2020 – Ποιές εξελίξεις οδήγησαν σε αυτό

08/08/2020
43 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Δύο εβδομάδες μετά την προειδοποίηση της Βρετανίας στους πολίτες της να μην ταξιδεύουν στην Ισπανία, λόγω διασποράς του κορωνοϊού, οι τιμές για διακοπές στην Ελλάδα και την Τουρκία παρουσιάζουν μείωση 28% και για την Ιταλία 52%.

Αυτό προκύπτει από τα πιο πρόσφατα στοιχεία που συνέλλεξε η Βρετανική πλατφόρμα σύγκρισης τιμών ταξιδιωτικών υπηρεσιών, TravelSupermarket.

Πηγές από την τουριστική βιομηχανία εικάζουν οτι οι ανταγωνιστικοί προορισμοί μειώνουν τις τιμές τους προκειμένου να προσελκύσουν Βρετανούς τουρίστες που επρόκειτο να ταξιδέψουν άμεσα στην Ισπανία.

Όπως μεταδίδει το TravelMole, οι αναζητήσεις ταξιδίων για την Ισπανία παρουσίασαν μείωση 80% μετά το «βέτο» της Βρετανίας, πυροδοτώντας έτσι τη ζήτηση για Ελλάδα και Τουρκία. Αυτός είναι ο λόγος που οι τουρ οπερέιτορ αύξησαν αμέσως τις χωρητικότητές τους για τις χώρες αυτές, ιδιαίτερα οι TUI Hν. Βασιλείου και Ιρλανδίας και Jet2.

Σύμφωνα με την TravelSupermarket η Ελλάδα έχει γίνει η δημοφιλέστερη χώρα προορισμού για το 2020, και ακολουθούν η Τουρκία, η Ιταλία, η Μάλτα και η Κροατία. Επιπλέον, καταγράφεται ισχυρή ζήτηση για τον Απρίλιο και το Μάιο του 2021.

Πηγή: https://www.tornosnews.gr/


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

×

ΕΞΟΔΟΣ