Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Απάντηση του Επάρχου στον Ν. Κανταρζή για τις πινακίδες στο οδικό δίκτυο της Κω

28/07/2020
407 Εμφανίσεις
2 Σχόλια

“Για ένα ακόμη δημοπρατημένο από την Περιφερειακή Αρχή έργο, « κόπτεται» ο Νίκος Κανταρζής”

Λανθασμένη αλλά και συνηθισμένη πρακτική του Νίκου Κανταρζή να επιτίθεται στην Περιφερειακή Αρχή για έργα δημοπρατημένα. Τώρα “ανακάλυψε” τις πινακίδες του Επαρχιακού Οδικού Δικτύου, “έργο” που είναι δημοπρατημένο από το 2019 και η σχετική διαγωνιστική διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη. 

Η αλλαγή των πινακίδων περιλαμβάνεται στο έργο “Σήμανση επαρχιακού οδικού δικτύου Κω – Κεφάλου και Κω - Αγίου Φωκά , νήσου Κω”, συνολικού προϋπολογισμού 233.500,00 ευρώ, το οποίο δημοπρατήθηκε από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου, τον Νοέμβριο 2019 και χρηματοδοτείται από πιστώσεις του Τεχνικού Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. 

Το έργο, το οποίο θα ξεκινήσει αμέσως μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία δημοπράτησης και υπογραφεί η εργολαβική σύμβαση με τον ανάδοχο, αφορά στην οριζόντια και κατακόρυφη σήμανση όλων των κατηγοριών, κατά μήκος του κύριου οδικού άξονα της Επαρχιακής Οδού Κω – Κεφάλου και Κω – Αγίου Φωκά, καθώς και εκείνη των συμβαλλουσών με αυτή οδών, στο μήκος που επηρεάζεται από την ύπαρξη του κυρίου άξονα. Επιπλέον προβλέπεται η τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας, η διαγράμμιση των κυκλικών κυκλοφοριακών κόμβων και των συμβαλλουσών οδών και η αποξήλωση της υφιστάμενης πεπαλαιωμένης σήμανσης. 

Επειδή η αυτοκριτική είναι δύσκολη για τον κ. Κανταρζή και τους συν αυτώ, του θυμίζω ότι εξελέγη περιφερειακός σύμβουλος με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, που ευθύνεται  για την αλλαγή του νόμου 4412 του 2016 για τα δημόσια έργα, που άφησε τις Περιφέρειες για διάστημα μεγαλύτερο του ενός έτους, χωρίς δυνατότητα δημοπράτησης, λόγω της καθυστέρησης έκδοσης προτύπων και σχετικών Προεδρικών Διαταγμάτων, με αποτέλεσμα οι διαδικασίες δημοπράτησης να διαρκούν από ένα έως δύο χρόνια. 

Διερωτώμαι λοιπόν, την εποχή που κυβερνούσαν οι “σύντροφοι”, του κυρίου Κανταρζή , όταν  υπήρχαν  χρήματα και η αντίστοιχη δημοπράτηση ενός δημοσίου έργου είχε διάρκεια δύο μήνες, δεν τους πέρασε από το μυαλό να μαζέψουν τα κακώς κείμενα, με τα οποία σήμερα δήθεν αγανακτούν και τα οποία, προς μεγάλη τους απογοήτευση και εκνευρισμό, εμείς μαζεύουμε με καθημερινό αγώνα. 

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΑΡΧΕΙΟΥ ΚΩ-ΝΙΣΥΡΟΥ

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 2
Ανώνυμος 29/07 - 00:35
Απάντηση στον σχολιαστή
Όποιος και να την έγραψε λέει αλήθεια? Ναι η Όχι? Αυτό σας ενόχλησε και εξάλλου δεν είναι οικογενειακή επιχείρηση πρέπει να μπαίνουν και αλλά πρόσωπα στο Δημαρχείο να υπάρχει ζήλος και να κάνουν έργα όχι τα κάνατε όλα κόμματα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ 28/07 - 12:19
ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ
Καμπανή , την απάντηση σου προς τον Κανταρτζή σου την έγραψε ο Χατζημάρκος κι εσύ απλώς τα έστειλες στην εφημερίδα.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

×

ΕΞΟΔΟΣ