Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Με πολύ κόσμο η εκδήλωση του Βακούφ για το Κουρμπάν Μπαιράμι (φωτό-βίντεο)

03/08/2020
298 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Στο πλαίσιο του εορτασμού για το Κουρμπάν Μπαιράμι το Βακούφ παρέθεσε καφέ στους συμπολίτες μας μουσουλμάνους, στον όμορφο χώρο του παραλιακού καφέ «Νησί» της οικογένειας Χατζησουλεϊμαν. 

Με γλυκίσματα αλλά και αλμυρά εδέσματα συνοδεία καφέ όλοι απόλαυσαν ένα όμορφο απόγευμα παραλαμβάνοντας και ένα αναμνηστικό δωράκι από το ΔΣ. Του Βακούφ. 

Η πρόεδρος του Βακούφ κα. Ελβάν Κοτζαογλάν άνοιξε την εκδήλωση δίνοντας τις ευχές της και στην συνέχεια έκανε έναν σύντομο απολογισμό για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη και αφορούν τα τεμένη που έχουν υποστεί ζημιές από τον σεισμό. 

Εν συνεχεία πήρε τον λόγω ο Ιμάμης καθώς και η Αντιδήμαρχος κα. Βλάχου που έδωσε τις ευχές της εκ μέρους και του Δημάρχου ο οποίος απουσίαζε εκτός Κω. 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Ιμάμης κ. Δαμάδογλου ο Μητροπολίτης Κω-Νισύρου, κ.κ. Ναθαναήλ η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Πολιτισμού κα. Σέβη Βλάχου και η εντεταλμένη σύμβουλος πρόνοιας και αντιπρόεδρος της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ κα. Σταματία Κανταρζή. 

Καλλιόπη Δανελλακη


Ευχαριστήριο

 

 Στο πλαίσιο του εορτασμού για το Κουρμπάν Μπαϊράμι, ο Οργανισμός Διαχειρίσεως Κτημάτων Βακούφ Κω παρέθεσε καφέ στους συμπολίτες μας μουσουλμάνους, στον όμορφο χώρο του καφέ «Νησί».

 Με γλυκίσματα και αλμυρά εδέσματα συνοδεία καφέ, απόλαυσαν ένα όμορφο απόγευμα παραλαμβάνοντας και ένα αναμνηστικό δώρο από το ΔΣ. του Βακούφ Κω.

 Στο άνοιγμα της εκδήλωσης η πρόεδρος του Οργανισμού, κα. Ελβάν Κοτζαογλάν, έδωσε τις ευχές της και στην συνέχεια έκανε έναν απολογισμό για τα έργα του Βακούφ Κω καθώς και στις εξελίξεις όσων αφορά την αποκατάσταση  των Τεμενών  που έχουν υποστεί ζημιές από τον σεισμό.

 Ευχαριστούμε τον Μητροπολίτη Κω-Νισύρου, κ.κ. Ναθαναήλ, την Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Πολιτισμού κα. Σέβη Βλάχου, τον διοικητή ΚΥΤ Κω Ιωάννη Φραγκούλη, την εντεταλμένη σύμβουλο πρόνοιας και αντιπρόεδρος της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ κα. Σταματία Κανταρζή, την δικηγόρο Βασιλείου - Πουλιού Ν. Διόνη – Άλκηστις, τον δικηγόρο Άρη Γιαννάκο και όλο τον κόσμο που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση μας.

  ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

     ΒΑΚΟΥΦ ΚΩ       
Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

×

ΕΞΟΔΟΣ