Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Να αποδοθούν τα χρήματα στους επιχειρηματίες των νησιών που αφορούν το Μεταφορικό Ισοδύναμο

28/03/2020
130 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Αρκαδίας κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος συμμεριζόμενος τις ανάγκες των πολιτών των νησιών, ιδιαίτερα σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού, ζητά απαντήσεις από τον αρμόδιο Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γ. Πλακιωτάκη, με επίκαιρη  ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή, με θέμα: «Να αποδοθούν τα χρήματα στους επιχειρηματίες των νησιών που αφορούν το Μεταφορικό Ισοδύναμο».

Το πλήρες κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:
«Κύριε Υπουργέ,
Το τελευταίο διάστημα έχει δημιουργηθεί έντονος προβληματισμός στις νησιωτικές τοπικές κοινωνίες σχετικά με το Μεταφορικό Ισοδύναμο για επιβάτες και επιχειρήσεις στους οποίους οφείλονται χρήματα αρκετών μηνών.
Πολύ περισσότερο αυτό το διάστημα, εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού που έχει επηρεάσει ιδιαίτερα τα νησιά και όσους εργάζονται στον τουριστικό κλάδο, είναι αναγκαίο όσο ποτέ να καταβληθούν τα χρήματα αυτά.
Ως εκ τούτου, ερωτάται ο αρμόδιος Υπουργός:
Πότε Θα πιστωθούν τα χρήματα που οφείλονται στους δικαιούχους;»Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

×

ΕΞΟΔΟΣ