Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

«Αλλαγή φρουράς» στο ΝΑΣ ΚΩ, μετατίθεται μετά από 5,5 χρόνια ο διοικητής και καλός φίλος της Κω, Γιάννης Καρδαράς

10/08/2020
715 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Σε μια λιτή και άκρως φιλική τελετή (λόγω covid 19 αλλά και εξελίξεων με την γείτονα χώρα) έγινε και τυπικά η παράδοση-παραλαβή στο νέο διοικητή του ΝΑΣ ΚΩ, Γεώργιο Σταματόγιαννη από τον απερχόμενο διοικητή, Αντιπλοίαρχο Ιωάννη Καρδαρά.  

Ο Ι. Καρδαράς ανέλαβε καθήκοντα στις 14 Νοεμβρίου του 2014 όντας Πλωτάρχης του Π.Ν. σε μια δύσκολη επίσης περίοδο για την χώρα αλλά και την περιοχή. 

Κατά την διάρκεια της θητείας του υπηρέτησε την πατρίδα έχοντας έντονη και υψηλή επιχειρησιακή δεινότητα πάντα σε συνεργασία με το αρμόδιο υπουργείο και τα στελέχη του Ναυτικού Σταθμού της Κω αλλά και άλλες συναρμόδιες υπηρεσίες. 

Άξιος αξιωματικός και άνθρωπος με έντονη παρουσία στα κοινά του τόπου, ιδιαίτερα αγαπητός στον κόσμο αλλά και τα τοπικά ΜΜΕ. 

Φανερά συγκινημένος στο γραφείο του με λίγους φίλους και τους τοπικούς δημοσιογράφους ευχαρίστησε για την άψογη συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους απλούς πολίτες για την αμέριστη αγάπη στο πρόσωπο του. 

Στην συνέχεια καλωσόρισε τον νέο διοικητή Αντιπλοίαρχο Γιώργο Σταματόγιαννη και του ευχήθηκε καλή θητεία στο δύσκολο έργο του. 

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γιάννης Καρδαράς θα τοποθετηθεί σε ιδιαίτερα ευαίσθητη θέση στον Πειραιά. 

Όσο αφορά τον εξίσου αξιόλογο αντικαταστάτη του Γιώργο Σταματόγιαννη πρόκειται για εξαίρετο αξιωματικό του Π.Ν. ο οποίος υπηρέτησε στην Κω στην ίδια θέση και την πενταετία 2003-2008. 

Καλός γνώστης της θαλάσσιας περιοχής και της ιδιαιτερότητας της, γνωρίζει καλά το νησί λόγω και της συζύγου του, Διονυσίας Πλατέλλα που κατάγεται από την Κω.

Ευχόμαστε ολόψυχα καλή θητεία και στου δύο από τις νέες τους θέσεις!

Kαλλιόπη Δανελλάκη

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

×

ΕΞΟΔΟΣ