Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ…

20/05/2020
922 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Δυστυχώς η εικόνα που μου έμεινε στο μυαλό μου, κάνοντας μία βόλτα στην Πόλη της Κω, ήταν απακαρδιωτική. Περπατώντας τις προηγούμενες ημέρες, σε ένα από τα ωραιότερα σημεία του νησιού, όπου περπατούν καθημερινά εκατοντάδες συμπολίτες μας (στο «Ακταίον" προς την Μαρίνα), απογοητεύτηκα από την εικόνα της περιοχής, γεμάτη χόρτα και πλήρως ανέτοιμη.

Και δεν μιλάμε για μία γειτονιά σε ενα χωριό, αλλά σε ένα κεντρικότατο σημείο της Πόλης.

Δυστυχώς ο Δήμαρχος, φαίνεται ότι ξέχασε πολύ γρήγορα αυτά που κατηγορούσε τον προηγούμενο Δήμαρχο για αδιαφορία και οδεύει και εκείνος στα χνάρια του.

Το νησί δεν είναι μόνο για τους τουρίστες, αλλά και για τους κατοίκους του, οι οποίοι θέλουν και αυτοί να απολαμβάνουν τις ομορφιές του νησιού. Δεν υπάρχει δικαιολογία ότι δεν έχουν έρθει ακόμα οι τουρίστες. Ούτε ότι το προσωπικό δεν επαρκεί. Μιλάμε για βασικά πράγματα που πρέπει να γίνονται. Μιλάμε για την βιτρίνα της Κω και όχι για κάποια ξεχασμένη γειτονιά σε κάποιο χωριό.

Ελπίζω σύντομα να αλλάξει η εικόνα αυτή και να μην συνεχιστεί τα επόμενα χρόνια, διαφορετικά βλέπω τον Δήμαρχο να έχει την τύχη του προηγούμενου.


Γεωργία Πίτση, κάτοικος Πυλίου

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Κεφαλος 20/05 - 23:29
Κως
Ευτυχώς που άλλαξε η δημοτική αρχή και έμειναν λεφτά για να γίνει έργο για όλους τους κατοίκους τις Κω, και δεν πούλησαν το άλλο μισό νησί σε επιχειρηματίες με λεφτά κατω απο το τραπεζι!

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

×

ΕΞΟΔΟΣ