Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Αστυνομικοί στην Κω έγιναν "στουπί", δεν πλήρωσαν και συνελήφθησαν

17/02/2020
2120 Εμφανίσεις
4 Σχόλια

Δύο συναδέλφους τους συνέλαβαν οι αστυνομικοί στην Κω. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του bloko.gr, οι δύο κατηγορούμενοι πήγαν σε νυχτερινό κέντρο του νησιού και δήλωσαν ότι ανήκουν
σε ειδική υπηρεσία ελέγχου της ΕΛ.ΑΣ. Κατανάλωσαν άφθονο αλκοόλ, σε σημείο που μέθυσαν, όπως κατήγγειλε ο ιδιοκτήτης, αλλά έφυγαν χωρίς να πληρώσουν το λογαριασμό, επαναλαμβάνοντας την ιδιότητά τους.

Ο ιδιοκτήτης, όμως, μόλις οι... μεθυσμένοι έφυγαν, κάλεσε την αστυνομία, κατήγγειλε το περιστατικό και οι... πότες συνελήφθησαν. 


bloko.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 4
Ανώνυμος 18/02 - 10:27
Δυσάρεστο
Άσχημο και δυσάρεστο συμβάν. Ελπίζω ο νόμος να λειτουργήσει το ίδιο όπως και σε έναν οποιοδήποτε πολίτη. Δε μιλάμε να εξαντλήσει την αυστηρότητα του. Να τιμωρηθούν παραδειγματικά. Όπως όλοι μας...
Ανώνυμος 17/02 - 22:45
Κωος
Παλιά ο πολίτης αγαπούσε εκτιμούσε και σέβονταν τους αστυνομικούς ! Σημερα αυτά τα νέα παιδαρελια χωρίς δισταγμό εκμεταλευονται την εξουσία που τους δίνει το λειτουργικά τους εις βάρος των πολιτών με απάνθρωπο τροπο Καμια εκτιμηςη κανένα σεβασμό προς τους αστυνομικούς πλέον !
ΑΓΓΕΛΗΣ Αντωνης ώνυμος 17/02 - 21:31
Πρωϊν. Αστυνομικός
Εσχως. Για. Τήν. Υπηρεσία. Πού. Υπηρέτησα. 28. Χρόνια. Και. Μας. Εκτιμούσαν. Είχαμε. Αξιοπρέπεια. Και. Μας. Σέβονταν.
Judge 17/02 - 17:10
Δεν είναι η πρώτη φορα
Πάντα τα ίδια γίνονται. Εδώ ο άλλος αστυνομικός Παρέσυρε μεθυσμένος τον περιπτερά στην καρδαμαινα και αντί να τον βάλουν μέσα τον έχουν ακόμα και δουλεύει για την αστυνομία!

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

×

ΕΞΟΔΟΣ