Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Καθαρισμοί και πλύσιμο στο κέντρο της Κω

12/09/2020
111 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Σε καθαρισμό από ειδικό συνεργείο και πλύσιμο περιοχών του ιστορικού κέντρου της Κω θα προχωρήσει την Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου, η Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Καθαριότητας του Δήμου μας, κατά τις πρωϊνές ώρες, από τις 05.00 τα ξημερώματα.

Οι καθαρισμοί αφορούν στους πεζόδρομους της Πλατείας Αγίας Παρασκευής, στις Πλατείες Ελευθερίας και Καζούλη, στην οδό Αντιναυάρχου Ιωαννίδη, στο τμήμα της οδού Βασ. Παύλου από την συμβολή της με τον οδό Ιπποκράτους έως το λιμάνι και στον πεζόδρομο της Ακτής Κουντουριώτου, στο τετράγωνο του Δημαρχείου.

Οι επαγγελματίες που χρησιμοποιούν κοινόχρηστο χώρο στα καταστήματά τους, καλούνται να τα συλλέξουν από το βράδυ της Κυριακής, ώστε να μην υποστούν φθορές και να διευκολυνθεί το έργο της Υπηρεσίας Καθαριότητας.

Η Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Καθαριότητας του Δήμου μας εφιστά την προσοχή των διερχομένων κατά τη διάρκεια του καθαρισμού λόγω πιθανής ολισθηρότητας.

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Ανώνυμος 13/09 - 11:15
Καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά!
Το κέντρο της πόλης και οι πεζόδρομοι έπρεπε να καθαρίζονται τουλάχιστο μία φορά την εβδομάδα. Και οι επαγγελματίες που δεν προσέχουν τα σκουπίδια τους και λερώνουν συστηματικά τους κοινόχρηστους χώρους να πληρώνουν.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

×

ΕΞΟΔΟΣ