Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Λειτουργεί ο μοριακός αναλυτής του Νοσοκομείου Κω για τα τεστ κορονοϊού

02/07/2020
209 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Σε λειτουργία έχει τεθεί το μηχάνημα μοριακού ελέγχου που διαθέτει το νοσοκομείο Κω και αναλύει εξετάσεις που αφορούν τον κορονοϊό και άλλες ασθένειες.

Σε ενημέρωση που είχαμε από την διοίκηση του Νοσοκομείου Κω και τον διοικητή κ. Σταμάτη Βασιλειάδη, γνωστοποιείται ότι έχουν γίνει όλες οι δυνατές ενέργειες που αφορούν την αντιμετώπιση της επιδημίας Covid-19. Πιο συγκεκριμένα , διαμορφώθηκαν 3 δωμάτια απομόνωσης για ύποπτα κρούσματα και 3 για νοσηλεία. Έγιναν προσλήψεις νοσηλευτικού προσωπικού, εκπαίδευση προσωπικού, προμήθεια σύγχρονων μηχανημάτων θερμομέτρησης, προμήθεια αναπνευστήρων και τέλος, υπάρχει πλέον η εμπειρία από το προσωπικό αντιμετώπισης πιθανού κρούσματος κορονοϊού.

Το νοσοκομείο παράλληλα ενημερώνει ότι σε κάθε προσερχόμενο στην είσοδο του νοσοκομείου, διενεργείται αυστηρός έλεγχος βάσει των οδηγιών του Υπουργείου.

Τέλος, ο κ. Βασιλειάδης ευχαρίστησε για άλλη μία φορά όλο το προσωπικό του νοσοκομείου, που από την πρώτη στιγμή της πανδημίας επέδειξε υψηλό επαγγελματισμό με αυτοθυσία στις πρωτόγνωρες και εξαιρετικά δύσκολες υγεινο9μικές συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί.

Κλείνοντας, η διοίκηση ενημερώνει ότι με χαρά υποδέχεται φορείς, πολίτες και τύπο για κατάθεση βελτιωτικών προτάσεων, παραπόνων καθώς έτσι όλοι μαζί υπεύθυνα και όχι κακόβουλα και ανώνυμα όπως λειτουργούν ελάχιστοι θα ανταπεξέλθουμε στα μέγιστα στην αντιμετώπιση της πανδημίας.

Σάντυ Λαδικού


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

×

ΕΞΟΔΟΣ