Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΠΥΛΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΛΕΙΣΤΗΣ ΔΟΜΗΣ

11/02/2020
147 Εμφανίσεις
2 Σχόλια

Από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε καθήκοντα ως τοπικοί σύμβουλοι στο Τοπικό Συμβούλιο Πυλίου, οι απόψεις και οι τοποθετήσεις μας για το χωριό μας ήταν κοινές από όλους τους συνάδελφους αν και διαφορετικών παρατάξεων.
 (ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΎΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ)
 Γι αυτό λοιπόν από την πρώτη στιγμή λειτουργήσαμε ενωμένοι όλοι μας με επικεφαλής τον Προέδρο που εκπροσωπεί εμάς και όλο το χωριό μας κ. Πάχό Θεόδωρο.
 Κατόπιν σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε με θέμα την εγκατάσταση νέας κλειστής δομής διπλά στις είδη υπάρχουσες δομές (ΚΥΤ & ΠΡΟΚΕΚΑ ) ή αλλιώς ως γνωστών (Hot spot) καταλήξαμε σε ομόφωνη απόφαση που δηλώνει την παραίτηση μας ως Τοπικό Συμβούλιο Πυλίου.
 Η πρόταση είναι ΟΧΙ στην νέα αυτή κλειστή δομή.
 Ναι στην άμεση αποσυμφόρηση στις δυο υπάρχουσες και να φύγει η δομή από το χωριό μας και από το νησί μας.
 Μετά την πρώτη εξαγγελία της Κυβέρνησης και την παρουσία του κ. Υπουργού στο νησί μας για να μας πει τον τρόπο λειτουργίας της νέας αυτής δομής, εμείς ως τοπικό Πυλίου αποφασίσαμε ομόφωνα να βγούμε και να μαζέψουμε υπογραφές από τους κατοίκους του χωριού, ως ένδειξη διαμαρτυρίας και αγανάκτησης στον τρόπο ζωής μας που πάνε άλλοι να μας επιβάλλουν . Αρκετά έχουμε υποστεί ως τοπική κοινωνία, αρκετά έχουμε σκύψει το κεφάλι, αρκετά έχουμε κάνει υπομονή για όλο αυτό το τεράστιο θέμα. Δεν πάει άλλο, αυτή η κοινωνία πρέπει να ζει ξανά ελεύθερη και όχι με το φόβο που επικρατεί τα τελευταία χρόνια!!!

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 2
Παναγιώτης Δημητρίου 12/02 - 03:26
1251
Εγώ διό πράγματα θα πω επηδη έχω ζήση στο πυλυ...καλητερα θα είναι να διώξουν τους Αλβανούς που έχει γεμίσει όλο το νησί...σε ολα τα ξενοδοχεία της κω... όπου να γυρίσεις και να κοιτάξεις αλβανό θα δεις...εσείς λοιπόν οι νησιώτες και όση είστε από κω... μποριτε να μου πήται Για πιο λόγο νηκιαζετε σπίτια σε Αλβανούς και όπιως ξένος ερχετε???? Λογικό μετά να γίνεται ο χαμός... αν καλό σκεφτείτε το νησί αυτό έχει φτιάξει ολη την Αλβανία..γιατι ποιος ο λόγος να το κάνετε αυτό να τους δίνετε στέγη και δουλειά..... οπότε δεν φτενε μόνο οι μετανάστες αλά και τα δικαιώματα που δίνετε.... Γιατί αν δεν τους δίνετε στέγη και δουλειά σηγα μν κατσουνε!!! ΟΠΩΤΕ σηκωθείτε στα μυαλά σας και ξεκινάτε να τους διωχνεται και αν έχετε περιουσίες δωστετα εκεί που πρέπει!!!!
ΑνώνυμοΚΟΥΤΣΟΥΦΗ ΔΙΟΝΥΣΙΑ 11/02 - 09:25
Υπογραφή κατά της κλειστής δομής
Να έρθετε και στην πόλη να υπογράψουμε και εμείς ...ευχαριστώ πολύ!!!

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

×

ΕΞΟΔΟΣ