Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Νίσυρος: Ικανοποιητική η κίνηση, χωρίς πανηγύρι ο εορτασμός στην Παναγία Σπηλιανή

07/08/2020
229 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Χωρίς πανηγύρι και το καθιερωμένο τραπέζι που γινόταν κάθε χρόνο, προσφέροντας δωρεάν φαγητό σε όλο τον κόσμο ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου για τον κόσμο που συνέρρεε να προσκυνήσει στην εκκλησία της Παναγίας Σπηλιανής, θα εορτασθεί φέτος η χάρη της Παναγίας στη Νίσυρο.

Αυτό δήλωσε στον “Sky Ρόδου” ο Δήμαρχος του νησιού Χριστοφής Κορωναίος, καθότι -όπως τόνισε- θα πρέπει να τηρηθούν με ευλάβεια όλα τα μέτρα προστασίας και τα υγειονομικά πρωτόκολλα για να παραμείνει ασφαλές το νησί, οι κάτοικοί του, αλλά και οι επισκέπτες που θα περάσουν εκεί ολιγοήμερες διακοπές ή θα επισκεφθούν τη Νίσυρο για μονοήμερη εκδρομή για να προσκυνήσουν στην Παναγία Σπηλιανή.

Μάλιστα για να αποφευχθεί ο συνωστισμός του κόσμου, θα βρίσκονται παραμονή και ανήμερα της Παναγίας στη Νίσυρο αρκετοί αστυνομικοί από την Κω, για την τήρηση των μέτρων.
Σχετικά με την κίνηση, όπως επισήμανε ο Δήμαρχος, η κατάσταση είναι καλύτερη απ’ ό,τι τον Ιούλιο και ήδη βρίσκονται στο νησί για διακοπές αρκετοί Έλληνες επισκέπτες, ενώ ξεκίνησαν και από την Καρδάμαινα της Κω οι ημερήσιες εκδρομές με τα ημερόπλοια, μειωμένες ωστόσο σε σχέση με πέρυσι κατά 40%.

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

×

ΕΞΟΔΟΣ