Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΤΑ 4 ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΦΩΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΠΡΟΚΕΣ

21/02/2020
306 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψει κάποιος τον τρόπο με τον οποίο δολοφονήθηκαν 4 μικρά παιδιά από τον ίδιο τους τον πατέρα, που τυφλωμένος από την ζήλια τα σκότωσε για να εκδικηθεί την γυναίκα του.

Η Syliva Monyela από την επαρχία του Limpopo ανέφερε στην αστυνομία την εξαφάνιση των τεσσάρων παιδιών της. Μάλιστα, εξέφρασε τους φόβους της πως ο σύζυγός της, με τον οποίο ήταν σε διάσταση, μπορεί να τα έχει βλάψει.

Και δυστυχώς είχε δίκιο…

Τα παιδιά είχαν περάσει την ημέρα με τον πατέρα τους όταν εξαφανίστηκαν και το μέγεθος της τραγωδίας αποκαλύφθηκε λίγες ώρες αργότερα, αφήνοντας και τους ίδιους τους αστυνομικούς σε σοκ.

Τα άψυχα κορμάκια των παιδιών βρέθηκαν σε δυο διαφορετικές τοποθεσίας. ο εννιάχρονος Katlego, η επτάχρονη Joyce και ο πεντάχρονος Tshepo βρέθηκαν σε ένα χωράφι, έχοντας ένα καρφί καρφωμένο στα κεφαλάκια τους.

Πέντε ημέρες αργότερα βρέθηκε και η σωρός της τρίχρονης Adel. Εκείνη είχε βρει πολύ πιο άσχημο θάνατο, καθώς ο ίδιος της ο πατέρας της έλιωσε το κεφάλι με μια πέτρα.

Ο πατέρας των παιδιών συνελήφθη, χωρίς να έχουν δοθεί στην δημοσιότητα τα στοιχεία του, ενώ ο ίδιος ενημέρωσε συγγενή του για τις τοποθεσίες των πτωμάτων.

Τι τον οδήγησε όμως σε αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα; Η εντύπωση πως η σύζυγός του τον απατούσε..


Πηγή: newsbomb.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

×

ΕΞΟΔΟΣ