Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Κορονοϊός: Πέθανε ο γιατρός από τη Γουχάν που είχε μαυρίσει το δέρμα του

02/06/2020
164 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Πέθανε ο ένας από τους δύο γιατρούς από τη Γουχάν, το δέρμα των οποίων είχε γίνει μελανό από ορμονικές ανισορροπίες εξαιτίας της ζημιάς που προκάλεσε ο κορονοϊός στο συκώτι τους

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «The Paper» που επικαλείται η «Daily Mail», ο Δρ Χου Γουάιφενγκ, πέθανε έπειτα από πολύμηνη μάχη με τον κορονοϊό.

Ο 42χρονος γιατρός έδινε μάχη στη μονάδα εντατικής θεραπείας για πάνω από ένα μήνα και τελικά υπέκυψε από επιπλοκές που σχετίζονται με τον ιό.

Ο συνάδελφός του Γι Φαν έχει αναρρώσει πλήρως από τη νόσο Covid-19.

Οι δύο γιατροί ήταν συνάδελφοι του γιατρού Λι Γουένλιανγκ, ο οποίος είχε ενημερώσει πρώτος για τον κορονοϊό από τις πρώτες μέρες που έκανε την εμφάνιση του στα τέλη Δεκεμβρίου και είχε τιμωρηθεί γι’ αυτό από τις αρχές και απεβίωσε στις 7 Φεβρουαρίου.

Η εξήγηση γιατί είχε γίνει μελανό το δέρμα των γιατρών

Όπως ανέφερε ένας εκπρόσωπος του νοσοκομείου σε ενημέρωση που έκανε η διαφοροποίηση στο χρώμα των γιατρών οφειλόταν σε ένα αντιβιοτικό, το οποίο πήραν κατά τη διάρκεια της θεραπείας τους.

Σύμφωνα με τον καθηγητή Ντουάν Γιουν, αναπληρωτή διευθυντή στο τμήμα Εναντιολογίας του Νοσοκομείου Φιλίας Κίνας – Ιαπωνίας, στον γιατρό Γι και στον γιατρό Χου, χορηγήθηκε κατά τη διάρκεια της θεραπείας τους πολυμυξίνη β, ένα αντιβιοτικό έσχατης ανάγκης. Το αποτέλεσμα ήταν το συγκεκριμένο φάρμακο να προκαλέσει υπέχρωση του δέρματος, το οποίο άρχισε να εξαφανίζεται σιγά σιγά κατά τη διάρκεια της αποθεραπείας.

Προηγουμένως μία πιθανή εξήγηση για την αλλαγή χρώματος ήταν ότι οι αλλαγές στο χρώμα τους προκλήθηκαν από ορμονικές ανισορροπίες εξαιτίας της ζημιάς που προκάλεσε ο ιός στο συκώτι τους.


reader.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

×

ΕΞΟΔΟΣ