Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

AstraZeneca: «Στοπ» στις δοκιμές για το εμβόλιο κατά του κορονοϊού - Εθελοντής εμφάνισε επιπλοκές

09/09/2020
41 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Την προσωρινή αναστολή της έρευνες για τη δημιουργία εμβολίου κατά του κορονοϊού εξαιτίας ανεπιθύμητης παρενέργειας που εμφανίστηκε σε εθελοντή ανακοίνωσε η AstraZeneca Plc.

«Tυπική διαδικασία επανελέγχου προκάλεσε διακοπή εμβολιασμού για να επιτρέψει την επανεξέταση των δεδομένων ασφαλείας» ανέφερε εκπρόσωπος της εταιρείας.

Στο εμβόλιο της AstraZaneca και του πανεπιστημίου της Οξφόρδης, γίνονται δοκιμές σε αρκετές χώρες, μεταξύ των οποίων το Ηνωμένο Βασίλειο, όπου αναφέρθηκε το συμβάν.


Δεν ανακοινώθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες για τα περιστατικό αλλά έγινε γνωστό ότι δεν κινδυνεύει η ζωή του εθελοντή στον οποίο εμφανίστηκαν οι παρενέργειες και πως ο ίδιος πρόκειται να αναρρώσει.

«Δράση ρουτίνας»

Ο εκπρόσωπος της AstraZaneca χαρακτήρισε την παύση των δοκιμών ως «δράση ρουτίνας η οποία πρέπει να αναληφθεί όταν διαπιστώνεται δυνητικά ανεξήγητη ασθένεια σε μια από τις δοκιμές που γίνεται στο πλαίσιο της έρευνας, ώστε να διασφαλίζεται η ακεραιότητα της διαδικασίας».

Ανέφερε, επίσης, ότι η εταιρεία «εργάζεται για να επισπεύσει τον επανέλεγχο αυτού του μεμονωμένου συμβάντος και να ελαχιστοποιήσει τυχόν καθυστερήσεις στο χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης της δοκιμής».

reader.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

×

ΕΞΟΔΟΣ