Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: «Φέτος κλείνω 17 χρόνια "καθαρή" από την κοκαΐνη» (vid)

21/02/2020
137 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου τα τελευταία 17 χρόνια είναι «καθαρή» από ναρκωτικές ουσίες και θέλει να μοιραστεί την ιστορία της για να στείλει ένα δυνατό μήνυμα.

Αποκαλυπτική και με εξομολογητική διάθεση η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου μίλησε στη Στέφη Βασιλοπούλου στο YouTube για τα νεανικά της χρόνια όταν πάλευε με τους προσωπικούς της δαίμονες και την εξάρτησή της από την κοκαΐνη και άλλες ναρκωτικές ουσίες όπως LSD, χασίς, κ.ά.

Χωρίς να μασάει τα λόγια της και θέλοντας να δώσει το δικό της δυνατό μήνυμα εναντίον των εξαρτήσεων, η κόρη του Αλέξανδρου Λυκουρέζουν και της αξέχαστης Ζωής Λάσκαρη περιέγραψε πως ξεκίνησε να κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών από περιέργεια ενώ στη συνέχεια μοιράστηκε το αδιέξοδο που την οδήγησε ο εθισμός της στην κοκαΐνη μέχρι να πάρει την απόφαση να σταματήσει και να εξαφανιστεί από όλους και όλα για να σωθεί.

«Εγώ το ξεκίνησα γιατί ήμουν πολύ περίεργη. Ξεκίνησα με το τσιγάρο, πέρναγα πάρα πολύ καλά. Από τα 14 μέχρι τα 25 κάπνιζα τσιγάρα. Μετά έκανα κοκαΐνη. Δεν μπορούσα να βγω έξω αν δεν έκανα κοκαΐνη. Ένιωθα ότι έκανα κάτι αλλά τελικά δεν έκανα τίποτα. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να σταματήσεις τις παρέες αυτές να εξαφανιστείς για να σωθείς. Κάποια στιγμή κατάλαβα ότι δεν πάει καλά. Χτύπησε μέσα μου το καμπανάκι. Συνειδητοποίησα ότι έφευγα από την παρέα και πήγαινα μόνη μου σπίτι μου να κάνω κοκαΐνη. Εκεί κατάλαβα ότι δεν είναι φυσιολογικό. Στις 18 Μαϊου 2003 ήμουν στον Πόρο για ένα Σαββατοκύριακο και εκεί αποφάσισα ότι τελειώνω με αυτή την ιστορία, τη μαυρίλα και όλο αυτό, στα 25 μου. Η άγκυρά μου ήταν η φύση και η κίνηση».

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της, η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου αναφέρθηκε και στο ρόλο της οικογένειας λέγοντας: «Όλοι θέλουμε αγάπη. Όταν νιώθουμε αγάπη και αποδοχή από την οικογένειά μας δύσκολα θα πέσεις στα ναρκωτικά. Για εμένα το πιο σημαντικό είναι η αγάπη από την οικογένεια σου, αυτό σε δυναμώνει, σε κανει να νιώθεις σταθερότητα. Όταν δεν νιώθεις αγάπη από την οικογένειά σου, νιώθεις αδύναμος, θέλεις να κάνεις κάτι για να αποδείξεις ότι δεν είσαι έτσι. Πίνεις, νομίζεις ότι είσαι tοp, περνάς φανταστικά, αλλά μετά από κάποιες φορές πολύ δύσκολα γυρνάς».

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

×

ΕΞΟΔΟΣ