Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Δήμος Κω: Από το Μαστιχάρι ξεκίνησαν τα έργα ασφαλτόστρωσης στην Αντιμάχεια - Λύνεται ένα πρόβλημα πολλών ετών

26/03/2025
584 Εμφανίσεις
6 Σχόλια

Από το Μαστιχάρι και συγκεκριμένα από το δρόμο που οδηγεί από το λιμάνι και ανατολικά προς Σταυρού Πέραμα, ξεκίνησε η ασφαλτόστρωση οδών στην Κοινότητα Αντιμάχειας που περιλαμβάνονται στην υπ΄αριθμό 02/2024 μελέτη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κω. 

Πρόκειται για δρόμο μήκους 1300ων μέτρων μέχρι και τον κυκλικό κόμβο στην είσοδο του λιμένα, με οδόστρωμα σε κακή κατάσταση, που δέχεται υψηλό κυκλοφοριακό φόρτο, κυρίως κατά την τουριστική περίοδο. 

Ο δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς βρέθηκε σήμερα στο Μαστιχάρι, με τους αρμόδιους Αντιδημάρχους, τον Πρόεδρο της Κοινότητας Αντιμάχειας και στελέχη της δημοτικής αρχής στο πλαίσιο προγραμματισμού των εργασιών στην περιοχή. 

Στη συνέχεια, σύμφωνα με την ίδια μελέτη, θα ακολουθήσει ασφαλτόστρωση της κεντρικής οδού της Αντιμάχειας, από την περιοχή της Αγ. Τριάδας έως το σχολικό συγκρότημα του Γυμνασίου – Λυκείου.

Το κόστος των προαναφερόμενων ασφαλτοστρώσεων ανέρχεται σε 335.956€ και καλύπτεται από ίδιους πόρους του δήμου. 

Σε όλα τα τμήματα που θα ασφαλτοστρωθούν θα εκτελεστούν και εργασίες διαγράμμισης.

Ο Δήμος Κω εξαντλεί τα οικονομικά περιθώρια που διαθέτει, για την παραγωγή έργου σε όλο το νησί. 

Δημιουργεί και ανανεώνει υποδομές, για τους κατοίκους και επισκέπτες του νησιού μας, στηρίζοντας την τοπική οικονομία και τον τουρισμό. 


Γραφείο Τύπου

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 6
ΟΥΚ-ΟΥΚ
ΟΥΚ-ΟΥΚ 27/03 - 01:59
ΤΡΙΓΩΝΟ
Ωραία τα έργα ασφαλτόστρωσης στο Μαστιχάρι, αλλά μήπως αξίζει να δούμε και τι κρύβεται από πίσω;Ιδιοκτήτης ακινήτου στην περιοχή είναι μέλος του Δ.Σ. της μαρίνας. Ο εργολάβος που εκτελεί το έργο είχε κηρυχθεί έκπτωτος από την προηγούμενη διοίκηση της μαρίνας. Ο ίδιος εργολάβος, μάλιστα, δεν ξεκινούσε τις ασφαλτικές εργασίες αν δεν εξασφάλιζε πρώτα την πληρωμή του από τη μαρίνα. Τυχαίο; Ή μήπως το τρίγωνο «Δ.Σ. – εργολάβος , χρήμα» δούλεψε ρολόι; Και πάντα με το οκ του δημαρχου
ΑνώνυμοςΚωστας Γ
ΑνώνυμοςΚωστας Γ 27/03 - 01:53
Οτι ναναι
Το drone πομεινε από μπαταρία;
Κωνσταντίνος.Λ
Κωνσταντίνος.Λ 26/03 - 16:53
Μπράβο δήμαρχε.
Είδατε κανέναν να χαμογελάει στις φωτογραφίες η έχετε κάποιο πρόβλημα με την όραση και τη νοημοσύνη σας? Μπράβο δήμαρχε μην ακούς τις κλαουνες.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 26/03 - 15:42
Ελάτε να βγούμε μια φωτογραφία
Κοίτα εδώ χαρά, επαγγελματισμός. Α ρε Κω, πόσο χαίρομαι που σε άφησα για το εξωτερικό
Ανώνυμος
Ανώνυμος 26/03 - 15:10
Γκρεκονι
Να χαρω εγω ελληνικα εργα .....του δυβδομαδου!!!!! Κριμα τα λεφτα μας!!!!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 26/03 - 13:30
Χαχα
Χαρείτε μούτρα Χατζ και σια ΟΕ ο άνθρωπος που διάλυσε τον αθλητισμό ο άνθρωπος που δεν ήξερε που πάνε τα πέντε.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ