Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η εκδήλωση λόγου και τέχνης από το Γυμνάσιο - Λύκειο Αντιμάχειας για τον συγγραφέα Ισίδωρο Ζουργό
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου, στο Πολιτιστικό Κέντρο Πυλίου, η τιμητική εκδήλωση αφιερωμένη στον συγγραφέα Ισίδωρο Ζουργό, στο πλαίσιο των Ιπποκρατείων . Η εκδήλωση διοργανώθηκε από μαθητές και εκπαιδευτικούς του Γυμνασίου και του Λυκείου Αντιμάχειας, με τη στήριξη του Δήμου Κω, συνδυάζοντας λογοτεχνία, θέατρο, μουσική και χορό.
Οι μαθητές παρουσίασαν σκηνές από το έργο του συγγραφέα, ενώ ακολούθησαν φιλολογικές και θεολογικές ομιλίες.
Για το βιβλίο εκτός από τον συγγραφέα, μίλησαν οι:
- Μαρία Αμοιρίδου: Φιλόλογος Δ/ντρια του Γυμνασίου Αντιμάχειας
- Σωτήρης Μπάρδας: Θεολόγος, Δ/ντης 3ου Γυμνασίου Κω
- Νικόλαος Παπασταματίου: Ποιητής, δάσκαλος Δημοτικού Σχολείου Κεφάλου
Σκηνοθετική επιμέλεια: Σοφία Παπαχρήστου (φιλόλογος)
Επιμέλεια κίνησης: Πέτρος Μαστόρος (γυμναστής)
Τραγούδι: Πηνελόπη Αμαραντίδου (μαθηματικός)
Διδασκαλία αναγνώσεων Λυκείου: Έφη Μόσχου (φιλόλογος)
Προτζέκτορας – μίξη ήχου: Γιάννης Πετρόπουλος (καθ. Πληροφορικής)
Η βραδιά πλαισιώθηκε από τραγούδια σε στίχους της Σαπφούς και αρχαιοελληνικούς χορούς και ολοκληρώθηκε με συζήτηση του Ισίδωρου Ζουργού με τη φιλόλογο Μαρίνα Μπέττα και το κοινό.