Στο νοσοκομείο της Κω χρειάστηκε να μεταφερθεί ένας 14χρονος αλλοδαπός, ο οποίος φέρεται να αισθάνθηκε αδιαθεσία μετά την κατανάλωση αλκοόλ που του διέθεσε 48χρονη αλλοδαπή, εργαζόμενη σε ξενοδοχειακή μονάδα του νησιού.
Το περιστατικό σημειώθηκε, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την Αστυνομία, τις βραδινές ώρες της 4ης Οκτωβρίου, σε ξενοδοχείο της Κω, όπου η 48χρονη υπήκοος Φιλιππίνων εργαζόταν ως οινοχόος.
Η αλλοδαπή κατηγορείται ότι διέθεσε αλκοόλ στον 14χρονο, με αποτέλεσμα ο ανήλικος να αισθανθεί αδιαθεσία και να χρειαστεί να μεταφερθεί στο νοσοκομείο του νησιού για την παροχή των απαραίτητων ιατρικών φροντίδων.
Την υπόθεση ανέλαβαν να διερευνήσουν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κω, οι οποίοι προχώρησαν στη σύλληψη της 48χρονης.
Κατά τη διάρκεια της έρευνας διαπιστώθηκε, παράλληλα, ότι η γυναίκα διέμενε παράνομα στη χώρα μας και εργαζόταν χωρίς να διαθέτει τα απαιτούμενα έγγραφα.
Για την υπόθεση συνελήφθη και ο 37χρονος υπεύθυνος του ξενοδοχείου, ο οποίος κατηγορείται για πρόσληψη και απασχόληση μη νόμιμης αλλοδαπής.
Σε βάρος της 48χρονης σχηματίστηκε δικογραφία για διάθεση αλκοόλ σε ανήλικο και παράνομη παραμονή στη χώρα, ενώ σε βάρος του 37χρονου για πρόσληψη και απασχόληση μη νόμιμης αλλοδαπής.
Και για τους δύο συλληφθέντες κινήθηκε η προβλεπόμενη από τον νόμο διαδικασία.
rodiaki.gr