Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Τιμήθηκαν οι Κώοι Η. Ζήκας και Μ. Χατζηάμαλλος για την εθελοντική τους προσφορά

26/03/2025
694 Εμφανίσεις
2 Σχόλια

Δύο Κώοι τιμήθηκαν στο forum του δικτύου ανθεκτικών πόλεων που έγινε προ ημερών στην Αθήνα, στα πρόσωπα των οποίων αντανακλά η αρωγή και η βοήθεια του συνόλου των εθελοντικών οργανώσεων αλλά και των φορέων και επιχειρήσεων, που αποφασιστικά βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης όποτε αυτό χρειαστεί.

Πιο συγκεκριμένα τιμήθηκαν οι:

1. Ζήκας Ηλίας: Εθελοντής, στο όνομα της Πολιτικής Προστασίας Δήμου Κω τόσο για τη συνεχή, αδιάκοπη προσφορά των εθελοντών σε αυτή, σε θέματα πρόληψης και προστασίας του περιβάλλοντος, της ανθρώπινης ζωής και περιουσίας όσο και για την άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση επικίνδυνων και ακραίων συνθηκών όπως η πυρκαγιά της 1ης Ιουλίου 2024 στο νησί της Κω.

2. Χατζηάμαλλος Εμμανουήλ, Επιχειρηματίας, στο όνομα των επαγγελματιών όλων των κλάδων (Εμπορικός Σύλλογος, ΣΕΠΕ, Επιμελητήριο) για την κοινωνική ευαισθησία, το υψηλό αίσθημα ευθύνης και την πολύτιμη προσφορά του στην πρώτη γραμμή για τη διαχείριση των πολιτών που φιλοξενήθηκαν στο πλαίσιο οργανωμένης προληπτικής απομάκρυνσης κατά τη διάρκεια της πυρκαγιάς της 1ης Ιουλίου 2024 στο νησί της Κω.


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 2
ΚΩΣ
ΚΩΣ 26/03 - 21:07
ΚΙΚΙΡΙΚΟΥ
ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ .....ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!!!!!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 26/03 - 12:18
Ο ένας είναι υπάλληλος του δήμου
Πληρώνεται για ο,τι κάνει. Τι εθελοντης είναι???? Γλειψ, γλειψ, ουστ!!!!!

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ