Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Αυξημένη η ζήτηση των αντισηπτικών προϊόντων και καθαριστικών χώρου στα σημεία πώλησης στην Κω

27/02/2020
332 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Αυξημένη η ζήτηση των αντισηπτικών προϊόντων και καθαριστικών χώρου στα σημεία πώλησης στην Κω μετά την είδηση του επιβεβαιωμένου κρούσματος κορονοϊού στην Ελλάδα.  Όπως διαπιστώσαμε το απόγευμα της Τετάρτης, τα ράφια έχουν αρχίσει να αδειάζουν από αντισηπτικά υγρά, υγρά μαντιλάκια αντιμικροβιακά καθώς και ειδικά καθαριστικά χώρου που σκοτώνουν τα μικρόβια.

« Είναι αλήθεια ότι σήμερα υπήρχε αυξημένη ζήτηση αυτών των προϊόντων από τους καταναλωτές. Προληπτικά προμηθεύονται αντισηπτικό υγρό χεριών, κρεμοσάπουνα, υγρά μαντιλάκια καθώς και ειδικά καθαριστικά που εξουδετερώνουν τα μικρόβια. Ήδη ως κατάστημα έχουμε φροντίσει να κάνουμε εγκαίρως τις παραγγελίες μας προκειμένου να μην έχουμε ελλείψεις. Χρειάζεται πάντως ψυχραιμία» δήλωσε στο «ΒτΚ» ο υπεύθυνος του καταστήματος Κρητικός Λούις στην Αγία Μαρίνα κ. Στέργος Διακοστεφανής.

«Ως κατάστημα φροντίζουμε τόσο για το προσωπικό όσο και για τους καταναλωτές και για αυτό το λόγο τηρούμε κάποιους κανόνες ασφαλείας και οδηγίες που μας έχουν δοθεί όπως το να φορούν συνεχώς γάντια όλοι στο προσωπικό». Τα καταστήματα επίσης συνεχώς καθαρίζουν τους χώρους τους καθώς καθημερινά τα επισκέπτονται δεκάδες πελάτες. 

Το πρώτο περιστατικό που προσβλήθηκε από τον κορονοϊό στη χώρα μας ανακοινώθηκε την Τετάρτη και νοσηλεύεται στην Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για μία νεαρή γυναίκα 38 ετών η οποία είχε επισκεφθεί το Μιλάνο πρόσφατα για την εβδομάδα μόδας. Σε καμία περίπτωση πάντως δεν χρειάζεται πανικός. Αντιθέτως απαιτείται ψυχραιμία και ο καθένας να ακολουθεί τις οδηγίες που έχουν δοθεί από φορείς και οργανισμούς υγείας.

Σάντυ Λαδικού

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

×

ΕΞΟΔΟΣ