Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Γερμανία: Πότε ξεκινούν τα προγράμματα των μεγάλων τουρ οπερέιτορ για την Ελλάδα

05/06/2020
229 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες επανεκκίνησης των προγραμμάτων των μεγάλων τουρ οπερέιτορ της Γερμανίας. Ο FTI θα προσφέρει πρόγραμμα στα ελληνικά νησιά από την 1η Ιουλίου, ο DER Touristik στην Κύπρο από 20 Ιουνίου, στην Ισπανία από 22 Ιουνίου και στη Βουλγαρία από 26 Ιουνίου, ενώ η Tuifly ξεκινά πτήσεις προς τη Φάρο της Πορτογαλίας από τις 17 Ιουνίου.

Αυτό σημαίνει ότι οι τουρ οπερέιτορ θα πρέπει να ακυρώσουν όλα τα ταξίδια στις χώρες αυτές που προηγούνται των ημερομηνιών αυτών. 

Παρότι η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη ανοίγουν και πάλι για τους διεθνείς ταξιδιώτες από τις 15 Ιουνίου, η TUI ακύρωσε όλα τα ταξίδια στην Ελλάδα μέχρι και τις 30 Ιουνίου.

Ακύρωσε επίσης τα ταξίδια στην Κύπρο μέχρι τις 19 Ιουνίου αλλά και στην Τουρκία και τα περισσότερα στην Πορτογαλία, με εξαίρεση τη Φάρο και το Αλγκάρβε, μέχρι 30 Ιουνίου. Στο Αλγκάρβε το Robinson Club Club Quinta da Ria θα ανοίξει και πάλι στις 17 Ιουνίου. Οι πρώτες πτήσεις προς τις Βαλεαρίδες μπορεί να ξεκινήσουν πιλοτικά από τις 21 Ιουνίου όμως αυτό δεν είναι ακόμα βέβαιο.

Ο FTI θα ξεκινήσει την 1η Ιουλίου, με τη Condor, προγράμματα με πτήσεις από τη Φρανκφούρτη, το Ντίσελντορφ, το Μόναχο, το Αμβούργο, το Ανόνερο, τη Στουτγκάρδη, και το Βερολίνο προς Καλαμάτα, Καβάλα, Μύκονο, Πρέβεζα, Σάμο, Σκιάθο, Σαντορίνη, Βόλο και Ζάκυνθο. 

Για τον DER Touristik η εκκίνηση των πτήσεων θα δοθεί στις 20 Ιουνίου με ταξίδια στην Κύπρο. Μετά τη λήξη της παγκόσμιας ταξιδιωτικής προειδοποίησης για τους Γερμανούς στις 15 Ιουνίου, μπορούν να γίνονται και πάλι κρατήσεις για Αυστρία, Κροατία, Δανία, Ιταλία, με εξαίρεση τη Σαρδηνία, Ολλανδία, Βέλγιο, Λουξεμβούργο, Πολωνία και Πορτογαλία. Το Μαυροβούνιο θα προστεθεί στις 24 Ιουνίου, η Βουλγαρία δυο ημέρες μετά και η Μαδέρα στις 2 Ιουλίου.

Ο DER Touristik αρχικά ακύρωσε όλα τα ταξίδια σε μακρινούς προορισμούς μέχρι τις 31 Ιουλίου με εξαίρεση τις Μαλδίβες, τη Δομινικανή Δημοκρατία, το Μεξικό και την Κούβα όπου τα ταξίδια ακυρώθηκαν αρχικά μέχρι τις 15 Ιουλίου.


tornosnews.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

×

ΕΞΟΔΟΣ