Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΙ Σ/ΛΟΙ ΠΥΛΙΟΥ «OΡΑΜΑ+ΔΡΑΣΗ»: ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ

06/04/2020
80 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Δήλωση Κοινοτικών Συμβούλων Πυλίου της Δημοτικής Παράταξης «ΟΡΑΜΑ+ΔΡΑΣΗ»

Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες,

μετά την επιλογή του Προέδρου της Κοινότητας Πυλίου να παρουσιάσει το δήθεν ψηφισμένο Τεχνικό Πρόγραμμα για το 2020 της κοινότητας Πυλίου μέσω του λογαριασμού facebook «ψητοπωλείο Πάχος Θοδωρής» σας ενημερώνουμε για τα παρακάτω:

  • Ουδέποτε ψηφίσαμε Τεχνικό Πρόγραμμα για το χωριό μας.
  • Ουδέποτε ήρθε πρόσκληση για την ψήφισή του.

Η πρόσκληση που λάβαμε λέει ξεκάθαρα:

«Συζήτηση και υποβολή προτάσεων για τα έργα και τις δράσεις της Κοινότητας Πυλίου, τα οποία θα παρουσιαστούν σε επικείμενη Λαϊκή Συνέλευση και στη συνέχεια θα εγκριθούν από το Συμβούλιο της Κοινότητας, προκειμένου να ενταχθούν στο πρόγραμμα εκτελεστέων έργων έτους 2020 του Δήμου Κω».

  • Η λαϊκή συνέλευση δεν έγινε ποτέ παρά τη δέσμευση του κυρίου προέδρου.
  • Ούτε και «η στη συνέχεια συνεδρίαση» έγινε ποτέ.
  • Δυστυχώς για τον κύριο Πάχο δεν το έστησε καλά.
  • Δείτε το θέμα της απόφασης. (αυτό δεν το άλλαξε ο κύριος Πάχος)
  • Δείτε τι γράφει στο κάτω μέρος κάθε σελίδας. (αυτό δεν το έσβησε ο κύριος Πάχος)

Ο κύριος Πάχος αποδεικνύεται ότι απαξίωσε και την λαϊκή συνέλευση δηλαδή τους ίδιους τους Πυλιώτες και το ίδιο το κοινοτικό συμβούλιο.

Τον εκθέτει η ίδια η απόφαση!

Μάλιστα ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης του κυρίου Πάχου, κύριος Μηνάς Κιάρης κατά την ψήφιση του Τεχνικού Προγράμματος στο δημοτικό συμβούλιο ανέλυσε την παράτυπη διαδικασία και δήλωσε ότι θα προσφύγουν στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση! Καλό θα ήταν να τον συμβουλευθούν!

Σας επισυνάπτουμε την φοβερή «απόφαση» που ο κύριος Πάχος εν αγνοία μας και καταχρηστικά μετέτρεψε από συζήτηση... σε ψήφιση τεχνικού προγράμματος και από τη λαϊκή συνέλευση των Πυλιωτών που θα την πήγαινε και στη συνέχεια στο κοινοτικό συμβούλιο που θα την έφερνε για ψήφιση... την έστειλε στην εκτελεστική του κυρίου Νικητάρα χωρίς καμιά νομιμοποίηση.

Εκφράζουμε τη θλίψη μας για αυτή την παραποίηση την οποία κατήγγειλε η επικεφαλής μας στο δημοτικό συμβούλιο.

Ευχόμαστε σε όλες και όλους τους συνδημότες να έχουν υγεία, δύναμη και αντοχή να ξεπεράσουμε αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Με τιμή,


Για τη δημοτική παράταξη «Όραμα και Δράση»

Βρέττης Δημήτρης, Κοινοτικός Σύμβουλος Πυλίου

Κεφαλιανού Βαλάντω, Κοινοτική Σύμβουλος ΠυλίουΗ ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Αντονομασθείς 07/04 - 10:46
πίσω από τις λέξεις
Επειδή, σε μια προσπάθεια να στραφεί η προσοχή των κατοίκων του Πυλίου από το διορισμό του πρωτοπαλίκαρου της συγκεκριμένης παράταξης στη θέση του Διευθυντή στο ΚΥΤ, παίζουμε με τις λέξεις αφενός, ακολουθώντας μια πολιτικάντικη τακτική στην οποία εδώ και χρόνια η επικεφαλής της έχει ανακηρυχθεί ..αιώνιος πρωταθλητής, και με τη μη σωστή αφετέρου, ενδεχομένως, διατύπωση στους τίτλους της απόφασης, διερωτώμαι ως προς την ουσία της απόφασης: Η δεύτερη υπογράφουσα την παραπάνω δήλωση και μελος του ΔΣ της Κοινότητας, κατα τη συγκεκριμένη συνεδρίαση για τη λήψη απόφασης, ποιές παρατηρήσεις και προτάσεις κατέθεσε, ποιες αντιρρήσεις και ενστάσεις υπέβαλε, καθώς και ποιές προτάσεις υπερψήφισε ομόφωνα με τους λοιπούς συμβούλους του Τοπικού. Εκτός και αν μας λέει σήμερα ότι μετάνιωσε ή ότι εξαπατήθηκε ή ότι θέτει τη σωτηρία της παράταξης της πάνω από την προκοπή του χωριού της. Ως προς τον πρώτο υπογράφοντα που άξαφνα θυμήθηκε την πολιτική παρουσία και υπόσταση του, δεν προκύπτουν περαιτέρω παρατηρήσεις, πλην της απουσίας του κατά τη συγκεκριμένη συνεδρίαση ενός τόσο σημαντικού θέματος, κατά την προσφιλή του άλλωστε συνήθεια.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

×

ΕΞΟΔΟΣ