Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Γερμανία: Πτώση της ζήτησης για τους κορυφαίους προορισμούς (δείτε για Κω)

13/02/2020
367 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Με το «αριστερό» έκανε ποδαρικό το 2020 για τους 10 κορυφαίους προορισμούς από τη Γερμανία, καθώς σημειώθηκε πτώση 9.8% στις κρατήσεις. Ο Ιανουάριος είναι σημαντικός μήνας για τις κρατήσεις, καθώς οι Γερμανοί κατά κανόνα σπεύδουν να κλείσουν από νωρίς τις διακοπές τους. Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε η εταιρεία Amadeus Leisure IT, οι 8 από τους 10 κορυφαίους προορισμούς σημείωσαν πιο αδύναμες κρατήσεις, ενώ 9 στους 10 σημείωσαν μεγάλη πτώση.

Οι «νικητές»  ήταν η Hurghada, η οποία σημείωσε ποσοστό 7.8% για τρίτο συνεχόμενο μήνα και η Ρόδος, η οποία σημείωσε αύξηση 2.2%.

Η Αττάλεια σημείωσε πτώση 5.6% στα πακέτα διακοπών και τις κρατήσεις μέσω Online Travel Agencies.Oι κορυφαίοι ισπανικοί προορισμοί σημείωσαν και αυτοί πτώση: Η Πάλμα -16.1%, η Fuerteventura -11.9%, η Las Palmas -25.9%, η νότια Tenerife -23.6% και το Lanzarote -21.7%.

Παρά την απόδοση της Ρόδου, οι υπόλοιποι ελληνικοί προορισμοί αντιμετώπισαν και αυτοί μείωση. Το Ηράκλειο κινήθηκε στο -11.6% και η Κως στο -24.2%. Όσον αφορά τα «κανάλια» κρατήσεων οι ταξιδιωτικοί πράκτορες σημείωσαν πτώση στις πωλήσεις κατά -13% και οι OTAs κατά -7%.

πηγή money-tourism.gr


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

×

ΕΞΟΔΟΣ