Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Aναξιοποίητη η ιστοσελίδα του νησιού μας (www.kos.gr)

06/08/2020
398 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Την ώρα που αρκετοί δήμοι μικρότερων νησιών έχουν επενδύσει στην ψηφιακή ανάπτυξη , στην Κω φαίνεται να έχουμε «κολλήσει» στο χρόνο. Ενώ το νησί μας διαθέτει δική της ιστοσελίδα την kos.gr, είναι άγνωστο για ποιο λόγο δεν έχει ενημερωθεί από το 2017. 

Οι ταξιδιώτες συνήθως κάνουν μία διαδικτυακή έρευνα πριν το ταξίδι. Η διεύθυνση kos.gr που είναι η διεύθυνση της ιστοσελίδας ιδιοκτησίας του δήμου Κω δυστυχώς έχει μείνει στον Ιούλιο του 2017. Σε περίπτωση που κάποιος θέλει να διαβάσει στα αγγλικά τις ανακοινώσεις και τα νέα, θα βρει το μήνυμα του τότε δημάρχου Γιώργου Κυρίτση γύρω από τον σεισμό και την ασφάλεια του νησιού. Όσο για το πρόγραμμα των Ιπποκρατείων έχει να αναρτηθεί από το 2016. 

Δεν γνωρίζουμε για ποιο λόγο δεν μπήκε στον κόπο κάποιος να φρεσκάρει την συγκεκριμένη ιστοσελίδα από το 2017. Ελπίζουμε από αμέλεια. Καλό θα είναι όμως, τουλάχιστον να ενημερώνεται διότι γενικά είναι μία εύκολη ιστοσελίδα που μπορεί να βοηθήσει στην διαδικτυακή μας παρουσία ως τουριστικός προορισμός εύκολα και οικονομικά καθώς δεν χρειάζεται να φτιαχτεί νέα ιστοσελίδα από την αρχή. Εξάλλου την εποχή της κοινωνικής αποστασιοποίησης υπήρχε άπλετος χρόνος για τέτοιου είδους εργασίες την ώρα που οι περισσότεροι βρίσκονται συνδεδεμένοι στι διαδίκτυο πολλές ώρες καθημερινά.

Κατά τα άλλα , το kos.gr διαθέτει ενότητες με πληροφορίες για τα χωριά, ξενοδοχεία , επιχειρήσεις , χρήσιμα γύρω από την Κω αλλά και την μετακίνηση. Είναι σίγουρα ένα σημαντικό ηλεκτρονικό εργαλείο το οποίο δυστυχώς παραμένει αναξιοποίητο. Ελπίζουμε να ενημερωθεί άμεσα καθώς είναι η ψηφιακή μας εικόνα και παρουσία.


Σάντυ Λαδικού 

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
ΜΑΝΟΣ 07/08 - 08:41
ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ
ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΕ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΛΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΕ "ΑΓΝΩΣΤΟ" ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΑΓΝΩΣΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΡΑΣ.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

×

ΕΞΟΔΟΣ