Διαφημίσεις - Top Left

Διαφημίσεις - Top Right

Wednesday, July 18, 2018

Τελευταία νέα

    • Τοπικά
    • Αρχική δημοσίευση
      5/8/2018 10:19:34 AM
    • Τελευταία ενημέρωση
      5/9/2018 10:18:47 PM
    • Διαβάστηκε 406 φορές
    Ξεχώρισαν οι σπουδαστές του Ιδιωτικού ΙΕΚ Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής της Anko στον Διεθνή Διαγωνισμό Μαγειρικής Gastro Afyon 2018.

    2 Χρυσά Μετάλλια, 4 ασημένια & 5 χάλκινα κατέκτησαν οι σπουδαστές του Ι.ΙΕΚ.

    H τουριστική σχολή ΑΝΚΟ έδωσε δυναμικό παρόν στον Διαγωνισμό Μαγειρικής που πραγματοποιήθηκε στο AFYONKARAHİSAR. Κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού ανταλλάξαμε απόψεις, ήρθαμε σε επαφή με νέους γαστρονομικούς ορίζοντες ενώ αποκτήσαμε πολύ καλούς φίλους.

    Διοργάνωση διαγωνισμού

    O Διαγωνισμός συνδιοργανώθηκε από τον Σύλλογο Αρχιμαγείρων του Afyon, από την Ομοσπονδία Αρχιμαγείρων την Τουρκίας και το πανεπιστήμιο του Afyon.

    Συμμετοχές σπουδαστών Anko & Μετάλλια

    Οι σπουδαστές της ΑΝΚΟ αναμετρήθηκαν σε διεθνές επίπεδο και απέδειξαν το υψηλό επίπεδο γνώσεων που κατέχουν. Οι σπουδαστές μας συμμετείχαν σε 3 βασικές κατηγορίες: Ψάρι, Κρέας και Γλυκό. Τα πιάτα μας έκλεψαν τις εντυπώσεις των κριτών και του κοινού, ενώ ανέδειξαν τον Ευρωπαϊκό τους χαρακτήρα.

    Νικητές από το ΙΕΚ Μαγειρικής είναι:

    Πάχος Ραφαήλ: 2ος στην κατηγορία Κρέας & 3ος στην κατηγορία Ψάρι

    Τσουκαλάς Ασλάνης: 2ος στην κατηγορία Ψάρι & 3ος στην κατηγορία Κρέας

    Νικητές από το ΙΕΚ Ζαχαροπλαστικής είναι:

    Κοντογιωργάκη Αργυρώ: 2η στην κατηγορία Γλυκό

    Φωτάκης Νικόλαος: 3ος στην κατηγορία Γλυκό

     

    Διαγωνισμός Black Box

    Ιδιαίτερη ήταν η διάκριση που έλαβε η Ελληνική Ομάδα στον Διαγωνισμό “Black Box-Άγνωστα Υλικά”. Οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να δημιουργήσουν ένα ολοκληρωμένο μενού μέσα σε 90 λεπτά, χρησιμοποιώντας άγνωστα υλικά. Σε αυτήν την δοκιμασία ξεχωρίσαμε για την οργάνωση και την ομαδικότητα, καθώς επίσης και για το υψηλό επίπεδο γνώσεων που διαθέτουμε. Οι σπουδαστές μας έλαβαν το χρυσό μετάλλιο και απέσπασαν το πιο θερμό χειροκρότημα.

    Η ΑΝΚΟ είναι υπερήφανη για τους σπουδαστές και τους καθηγητές της που συνεχώς αποδεικνύουν το υψηλό επίπεδο γνώσεων που διαθέτουν. Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται πως η στήριξη που παρέχει η σχολή στους σπουδαστές της και στο ακαδημαϊκό προσωπικό, αποφέρουν αυτά τα Λαμπρά Αποτελέσματα.

    Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Κύριο Καδρή Μεμή και την κυρία Αϋτούλ Χαϊδαράκη, για την βοήθεια και την στήριξή τους καθ’ όλη την διάρκεια του ταξιδιού καθώς επίσης και όλα τα μέλη της Διοργάνωσης και την άψογη φιλοξενία, η οποία θα μας μείνει αξέχαστη.

    Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον pastry chef Παναγιώτη Πρωτοψάλτη, για την βοήθεια του σε όλα τα επίπεδα και τον πολύ καλό φίλο και chef Μιχάλη Μάρθα για τις πολύτιμες συμβουλές του.

    Με εκτίμηση

    Η Διεύθυνση και το Διοικητικό προσωπικό της ΑΝΚΟ Κω και Ρόδου.

    Ο Διευθυντής της ΑΝΚΟ Κω Ηλίας Χρ. Έψιμος
    1 σχόλια
    Το όνομα και το σχόλιό σας θα δημοσιευθούν εφόσον ελεγχθούν από την συντακιτκή ομάδα.
    Τα σχόλια θα πρέπει να τηρούν τους όρους και τις προύποθέσεις της ιστοσείδας

    Δημοσκόπηση

    Πιστεύετε ότι η συμφωνία για το Μεταναστευτικό θα είναι προς όφελος της Ελλάδας:

    Εξώφυλλο Εφημερίδας

    2529

    PAPARAZZI

    • ΜΕ ΤΟ ΦΑΚΟ ΤΟΥ PAPARAZZI (14/7/18)

      ΜΕ ΤΟ ΦΑΚΟ ΤΟΥ PAPARAZZI (14/7/18)

    Γρήγορη αναζήτηση

    ΑΤΖΕΝΤΑ

    Διαφημίσεις - Right

    Widget Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

    Πρόγραμμα Τηλεόρασης

    Διαφημίσεις - Right 2

    ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ

      Υπηρεσίες

      zwdia