Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα
Follow us

ΘΕΜΟΣ ΚΟΥΚΟΥΛΑΣ: ΚΑΝΤΕ ΗΣΥΧΙΑ ΜΗΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΩ…

07/02/2020
41 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Μόνο η λέξη ντροπή μπορεί να περιγράψει τα συναισθήματά μου, για τους συμπατριώτες μου «Κώτες» (γιατί Κώτες είμαστε πραγματικά) που για ακόμα μια φορά έδειξαν αδιαφορία απέναντι στα προβλήματα του νησιού, αλλά και της χώρας ολόκληρης.

Δεν γίνεται, σε όλα τα νησιά να έχει ξεσηκωθεί ο κόσμος για τους μετανάστες και εδώ να κοιμόμαστε όρθιοι. Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι, παρά την εισβολή χιλιάδων λαθρομεταναστών στο νησί μου, που κοντεύουν να του αλλάξουν την εικόνα του και να το μετατρέψουν σε αφρικανική αποικία, εμείς δεν βγάλαμε ούτε άχνα.

Πού είναι ο νέος Δήμαρχος να σηκώσει ψηλά την σημαία της αντίστασης; Αυτός ήταν ο αγώνας του; Μόνο επιστολές και τηλεφωνικές επικοινωνίες; Κούνια που τον κούναγε αν πιστεύει ότι έτσι θα πετύχει τον σκοπό του, εκτός βέβαια και αν έχει άλλη άποψη. Αν συμφωνεί με αυτό που πάει να γίνει, τότε να μας το πει.

Καλώ όλους τους συμπολίτες μου, που αγαπούν τον τόπο τους και θέλουν να δουν να σταματήσει επιτέλους αυτό το κακό, να υψώσουν το ανάστημα και όλοι μαζί ενωμένοι, να παλέψουμε για το νησί και την πατρίδα μας.

Από αυτό τον «πόλεμο» δεν πρέπει να λείπει κανείς.

Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να κοιτάμε στα μάτια τα παιδιά μας, που θα μας ρωτούν αύριο μεθαύριο, για το τι κάναμε. Ας παλέψουμε λοιπόν. Ιδού η Κως, ιδού και το πήδημα.


Θέμος Κουκούλας


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

×

ΕΞΟΔΟΣ