Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us

Οι αιμοχαρείς σαρκοφάγοι νεοέλληνες

16/04/2019
55 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Όταν δω κάτι το στραβό μες στον τόπο μου, εκεί το πυροβολώ και το καυτηριάζω μέχρι να το ισιώσω. Πρόκειται για τα φθηνά κρέατα που η Τουρκία το έχει ακριβό και ωφελείται και εμείς φθηνό και πάμε κατά διαόλου. Στην Τουρκία είναι ακριβό το μοσχαρίσιο ντόπιο κρέας και έχει 20 ευρώ το κιλό. Εμείς εισάγουμε κρέατα από του διαόλου τον κώλο και το χουμε πάμφθηνο σχεδόν όσο έχουν οι βαζάνες. Ακούστε λοιπόν τι ωφελείται η Τουρκία με το ακριβό κρέας και τι ζημιά κάνει σε εμάς το φθηνό. Οι Τούρκοι με το ακριβό κρέας φτιάξαν το διαιτολόγιό τους και την υγεία τους και τον χαρακτήρα τους και το κάνανε σχολιάτικο , δηλαδή το τρώνε τις Κυριακές τους και στις γιορτές τους. Τις άλλες μέρες τρώνε άλλα φαγιά, φρούτα, σαλάτες, όσπρια, τραχανάδες, πληγούρια , χορταρικά και γενικά λαδερά, δηλαδή κάνουν την μεσογειακή δίαιτα που είδαν την υγειά τους και περιορίσαν την κατανάλωση φαρμάκων. Επίσης με το ακριβό κρέας αναπτυχθήκαν στην Τουρκία πολλές φάρμες και παράγουν πολλά κρέατα με αποτέλεσμα να γίνει η Τουρκία αυτάρκης χώρα στα κρέατά της, την ώρα που εμείς κλείσαμε όλες τις φάρμες γιατί οι κτηνοτρόφοι μας αγοράζουν πιο ακριβά τις ζωοτροφές από το κρέας και κλείνουν τις φάρμες τους γιατί είναι επιζήμιες.

Εμείς με το φθηνό κρέας, γίναμε γυφταριό γιατί το βρήκαμε φτηνό και το τρώνε 3 φορές την ημέρα, γεμίζουμε το έντερό μας κρέας και το κάνουμε λουκάνικο και μας παιδεύει η δυσκοιλιότητα. Τον κακό μας τον καιρό, το πολύ κρέας προκαλεί την δυσκοιλιότητα και τον καρκίνο, γιατί ο άνθρωπος από την φύση του δεν είναι σαρκοφάγος, αντίθετα είναι φυτοφάγος και φρουτοφάγος. Είναι η σωματική του διάπλαση τέτοια που ανεβαίνει στο δέντρο να βρει την τροφή του. Αλλά ο άνθρωπος σο πέρασμα του μες στις χιλιετηρίδες και τους αιώνες που έζησε πάνω στην γη, πέρασε και πολλούς λιμούς (πείνα) και για να διαιωνίσει το είδος του αναγκάστηκε πολλές φορές να γίνει σαρκοφάγος και μερικές φορές, κανίβαλος. Χαρά στο πράγμα. Αν το φιλοσοφήσει κανείς ένα κομμάτι κρέας είναι ένα κομμάτι νεκρού και γενικά το κρέας, είναι πτώμα.


Εδώ στην Κω πια, το κακό έχει παραγίνει. Έχουμε εξαφανίσει όλα τα κλασσικά επαγγέλματα και στήσαμε ψησταριές και ψήνουμε ψητά κρέατα, σουβλάκια, παϊδάκια μπριζολάκια με πολλά μυρωδικά που ξελαγγρίζονται ακόμα και οι γκαστρωμένες. Ένα άλλο επάγγελμα έχει αναπτυχθεί μαζί με τις ψησταριές, το ντιλίβερι. Νεαροί άνεργοι έγιναν ντελίβερι και τρέχουν με τα μηχανάκια μες στην πόλη και τις εξοχές δαιμονισμένα και μοιράζουν ψητά κρέατα. Είναι το γύφτικο επάγγελμα της εποχής και το μόνο επάγγελμα που κινείται. Τώρα που έρχεται η Λαμπρή δεν έχει πια πολλές απ τις παλιές νοικοκυρές που πρεπίζανε την Λαμπρή με τον πασχάλιον αμνό. Τώρα τα λολοπαντρέματα δεν ξέρουν τέτοια πράγματα. Ήρθε η λαμπρή παίρνει ένα τηλέφωνο, γεμίζει το τραπέζι ψητά κρέατα και άντε Χριστός Ανέστη.

Ξενοστίσανε τα έθιμά μας οι νεοέλληνες διατρεφόμενοι με τα ψητά κρέατα τρεις φορές την ημέρα με τα ντιλίβερι. Εγώ ξέρω πολλούς που παραγγέλνουνε από διαφορετικές ψησταριές επειδή τρώνε τόσα πολλά για να μην τους λένε πολυφαγάδες. Η χωρα μας φθάνει να κάνει πιο πολλές εισαγωγές κρεάτων παρά καυσίμων, έχουμε τέτοιο κακό νοικοκυριά και ύστερα περιμένουμε να δει αυτό το κράτος χαΐρι και προκοπή. Αν είχαμε πάρει παράδειγμα την Τουρκία να κάνουμε το κρέας 20 ευρώ το κιλό θα το τρώγαμε και εμείς σχολιάτικο, κάθε Κυριακή. Να τρώγαμε τις άλλες μέρες όσπρια, πλιγούρια, τραχανάδες, φρούτα , σαλάτες και θα κάναμε και μεις την Μεσογειακή δίαιτα που οφελεί στην υγεία και στην μακροζωϊα. Και ακόμα οι αγρότες μας θα χτίζαν στάβλους θα θρέφανε μοσχάρια, θα καλλιεργούσανε ζωοτροφές και θα δίναμε ζωή στην ύπαιθρο και κάποια στιγμή θα γινόταν η χώρα μας αυτάρκης στα κρέατα. Έτσι θα δίναμε δουλειά σε πολλά χέρια, γιατί θα τους συνέφερε όλους το ακριβό κρέας, έπρεπε να ωφεληθεί και ο κτηνοτρόφος και ο κρεοπώλης και το κράτος.

Τα 5 ευρώ από την τιμή του κρέατος έπρεπε να πηγαίνει στην εφορία, να αντικαταστήσει ο φόρος των κρεάτων τον ΕΝΦΙΑ των ακινήτων. Αυτά τα σπίτια του κοσμάκη που τα αποκτήσαν με πολλές θυσίες οι φτωχοί ιδιώτες, δεν πρέπει να τους βάζει χέρι το κράτος άρπαγας, επειδή οι 300 εθνοπατέρες, φαλάρανε το κράτος στην εποχή του ΠΑΣΟΚ και τώρα φορολογούνε τα σπίτια των φτωχών για να βγάλουν από κει αξίγκι. Εγώ που είμαι κατασκευαστής και έχω πουλήσει τα περισσότερα σπίτια μες στην Κω, δεν τα πούλησα για να πλουτίσω. Πιο πολύ με ικανοποίησε να στεγάσω την φτωχολογιά της Κω, τους έκανα τοσες ευκολίες που όταν διάβαζε ο μακαρίτης ο δικηγόρος μου ο Μανόλης ο Χατζηπέτρος τα προσύμφωνα που τους έκανα, μου έλεγε «εσύ δεν έπρεπε να γίνει εργολάβος, εσύ έπρεπε να γίνεις δεσπότης. Εγώ δεν έχτισα μόνο ένα σχολείο. Εγώ με τις ευκολίες που τους έκανα και αυτά που έχασα θα έχτιζα ακόμα ένα σχολείο. Δεν ζόρισα ποτέ κανένα . και αν δεν πλούτισα, σήμερα είμαι ευτυχισμένος. Και τώρα πως τα καταφέρανε το λησταρχείο του ΠΑΣΟΚ καταληστέψανε το κράτος, μπαρκέρνανε και ξεμπαρκέρνανε το χρήμα έξω και μετά φορτώσανε φόρους στα σπίτια να πληρώσουν οι φτωχοί τις αμαρτίες τους.

Σήμερα υπάρχει αυτή η λύση, να ακριβύνουμε το κρέας στην τιμή που το χει η Τουρκία, να απελευθερώσουμε τα σπίτια από την βαριά φορολογία. Αυτό θα μας ωφελήσει από πολλές πλευρές. Θα λιγοστέψει η κατανάλωση των κρεάτων, θα τρώμε πιο πολλά λαδερά, θα φτιάξουμε την υγείας μας. με τις νέες τιμές των κρεάτων θα αναπτυχθεί η ντόπια κτηνοτροφία και θα γίνει κάποτε η χώρα μας αυτάρκης στα κρέατα και αυτό το χρήμα που φεύγει έξω θα μείνει μέσα και θα δει η χώρα χαΐρι και προκοπή που δεν το δε ποτέ. ένα καλό ακόμα που θα δούμε από το ακριβό κρέας, θα είναι ότι θα φτιάξει ο χαρακτήρας μας. σήμερα με το φθηνό κρέας και την πολύ κρεοφαγία ο λαός μας έγινε αιμοχαρής. Καταργήσαμε το σπιτίσιο νοικοκυριό και διατρεφόμαστε με ψητά κρέατα που διανέμουν τα ντελίβιρι. Βλέπουμε σήμερα σε τι κοινωνία ζούμε. Οι αιμοχαρείς άνθρωποί μας καταληστεύουνε ο ένας τον άλλο. Ο άλλος κοιμάται και τον καταληστεύει ένας άλλος μες στο σπίτι του και του κάνει φρικτά βασανιστήρια να τους πει που έχει λεφτά κρυμμένα. Τόσα πολλά περιστατικά που καμιά φορά καλύπτουν όλο το δελτίο ειδήσεων. Ο λαός μας από την πολύ κρεατοφαγία έχει γίνει τραχύς και βάρβαρος όπως τα αιμοβόρα σαρκοφάγα της ζούγκλας. Ζούγκλα είναι και η κοινωνία που ζούμε. Από πού να πιάσει κανείς και από πού να φήσει. Εμείς θα πιάσουμε από τον πολιτισμό των Εξαρχείων και θα τελεώσουμε στο μαρτύριο και στον βασανισμό και την άγρια δολοφονία του Βαγγέλη Γιακουμάκη από τους διαβασμένους φοιτητές συμμαθητές του μέσα σε μια σχολή του Ανδρέα Παπανδρέα στα Γιάννενα. Κοινωνία αιμοχαρών και σαρκοφάγων. Ύστερα μου λέτε εσείς για πολιτισμό. Που τον είδατε εσείς τον πολιτισμό. Αν είμαστε εμείς απόγονοι ενδόξων προγόνων, σήμερα είναι οι Τούρκοι πιο πολιτισμένοι από εμάς.

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ