Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us

«ΤΑ ΣΥΚΑ ΣΥΚΑ ΚΑΙ Η ΣΚΑΦΗ ΣΚΑΦΗ» (1/7/20)

03/07/2020
83 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Φίλες και φίλοι, Αγαπητοί αναγνώστες, ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλό μήνα! Με θερμοκρασίες φυσιολογικές για την εποχή και με βοριαδάκι στα 4 με 5 μποφόρ. Περιμέναμε πώς και πώς τον Ιούλιο, να δούμε τι… σεζόν θα έχουμε!

ΚΑΛΟΣ μας ήλθαν και οι πρώτοι εκτός Ελλάδος τουρίστες μας. Ποιος στις χάρες μας. Τα τέστ άραγε γίνονται? Τα δωμάτια καραντίνας είναι άραγε έτοιμα?

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ για στοχευμένα τεστ σε τουρίστες με «barcode», η επιλογή των οποίων θα γίνεται με έναν αλγόριθμο, που έχουν φτιάξει οι επιστήμονες.

ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ αυτοί οι τουρίστες θα μένουν… κλειδωμένοι στα δωμάτια των ξενοδοχείων τους, για 24 έως 36 ώρες μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα.

ΑΝ ΕΙΝΑΙ αρνητικά, τότε θα συνεχίζουν απρόσκοπτα τις διακοπές τους. Αν όχι… ο Θεός να βάλει το χέρι του!

ΣΕ ΔΕΙΝΗ θέση ο ΣΥΡΙΖΑ Χειρότερα δεν θα μπορούσαν να ήταν τα πράγματα για τον  ΣΥΡΙΖΑ, του οποίου η Κεντρική Επιτροπή Ανασυγκρότησης συνεδρίασε προχθές το Σάββατο στο -για σημειολογικούς λόγους θα μπορούσε να πει κανείς- Στάδιο Ξιφασκίας… Μετά  τις υποθέσεις Παπαδημούλη, Καμμένου, Παππά, έρχεται και η υπόθεση Novartis να κάνει το συριζαϊκό κλίμα ακόμα πιο βαρύ.

Η NOVARTIS πληρώνει πρόστιμο στις ΗΠΑ για δωροδοκίες που διέπραξε (και) στην… Ελλάδα. Κάποιο πρόστιμο που να έχει πληρώσει στην Ελλάδα, για τις δωροδοκίες που διέπραξε στην Ελλάδα, ξέρετε;…

ΣΤΗ συλλογική συνείδηση έχει καταγραφεί το γεγονός ότι η #Novartis έστησε ένα όργιο διαφθοράς κατά την περίοδο συγκεκριμένων κυβερνήσεων κι οι επόμενες κυβερνήσεις δεν φρόντισαν για τη διερεύνηση και την απόδοση ευθυνών. Ουδείς νυν η τέως κυβερνητικός δικαιούται να πανηγυρίζει…

ΜΗΠΩΣ πρέπει να μάθουμε τα ονόματα των περίπου 5.000 γιατρών, οι οποίοι τα πήραν από τη Novartis, ζημιώνοντας σοβαρά το ελληνικό δημόσιο;

Η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι ότι πραγματικά πορευόμαστε με τη… λογική του “βλέποντας και κάνοντας” Μέρα με τη μέρα, βδομάδα με την βδομάδα, οι επιχειρηματίες του κλάδου κι όλοι σταθμίζουν τα γεγονότα και τις καταστάσεις, που κατά το πλείστον καθορίζονται από τα… κέφια ενός ιού!

ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν έχουμε μόνο αυτά, αλλά έχουμε και το πρόβλημα που ακούει… Τουρκία! Είναι έτοιμη να μας δημιουργήσει πρόβλημα.

ΔΕΝ είδατε; Μόλις έφυγε ο Μπορέλ άρχισαν τα όργανα. Ξημερώματα οι Τούρκοι εξέδωσαν NAVTEX για ναυτικές ασκήσεις σε περιοχές νότια της Κρήτης για ασκήσεις που θέλουν να κάνουν και σήμερα.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ η γειτονιά μας έχει πάρει φωτιά. Πλέον οι Τούρκοι παίζουν πολύ άσχημο παιγνίδι. Οι Αιγύπτιοι αντιδρούν, αλλά δεν τους καίγεται καρφί! Με τους Γάλλους όμως τι παιγνίδι θα κάνει ο Ερντογάν;

Ο ΓΑΛΛΟΣ πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν επιτέθηκε στην Τουρκία για την υποστήριξή της στη διεθνώς αναγνωρισμένη κυβέρνηση στη Λιβύη, λέγοντας ότι η Άγκυρα παίζει «ένα επικίνδυνο παιχνίδι» που έρχεται σε αντίθεση σε όλα όσα είχε συμφωνήσει στις διεθνείς συνομιλίες.

ΑΥΤΟ που τηλεφωνήθηκαν Μητσοτάκης και Ερντογάν για θέματα τουρισμού τι φάση! Λες και δεν έχουμε Θεοχάρη ή έστω Δενδια! Μπράβο Κυριακούλη, άντε και σ’ ανώτερα… σε επόμενο τηλεφώνημα να ανταλλάξουν και συνταγές μαγειρικής… 

ΤΑ ΚΑΚΑ μαντάτα είναι για την οικονομία. Ο Σταϊκούρας ξεκαθάρισε ότι «μιλάμε για ύφεση 16% στο β’ τρίμηνο». Ωστόσο, πρόσθεσε ότι με βάση τα σημερινά δεδομένα, «προσδοκούμε ύφεση έως 8%» για το 2020.

ΑΛΛΑ ανέφερε ότι τα ταμειακά διαθέσιμα της χώρας ανέρχονται σήμερα σε 37,5 δισ. ευρώ, αυξημένα σε σχέση με τα μέσα Μαρτίου.

Ο ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ καλά κρατεί σε όλο τον πλανήτη: λίγο καιρό “ξαποσταίνει” και ξανά προς τον θάνατο μάς σέρνει!

Ο ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ γεννήθηκε στην Κίνα, μεγάλωσε στην Ιταλία, σπούδασε στην Αγγλία και την Ισπανία. Έκανε μεταπτυχιακό στην Αμερική και τώρα θέλει διακοπές στην Ελλάδα…

ΚΑΥΤΟΣ ΙΟΥΛΙΟΣ Όπως δείχνουν όλα τα δεδομένα που συγκεντρώνουμε, μάλλον ο Ιούλιος θα είναι καυτός. Ο συναγερμός για τα νέα κρούσματα του κορονοϊού και η τουρκική προκλητικότητα νότια της Κρήτης, θέτουν σε επιφυλακή την ελληνική κυβέρνηση. Το μόνο βέβαιον πια είναι ότι και ο ιός είναι εδώ και κυκλοφορεί και ο Ερντογάν θυμιατίζει το “λιβάνι του διαβόλου”. Μπροστά σε αυτές τις προκλήσεις η Ελλάδα απαντά οργανωμένα, συντεταγμένα με σχέδιο. Στην άκρη αυτού του νήματος μπερδεύει το κουβάρι η εγγενής ανησυχία για την πορεία της οικονομίας. Ο γράφων πιστεύει μόνο στην συντεταγμένη δράση και στην ανυποχώρητη στάση. Τώρα πρέπει το κράτος να αντεπιτεθεί με ολοκληρωμένο σχέδιο. Τούτη την ώρα αναδεικνύονται από ανάγκη οι ικανότητες της ηγεσίας και το ομόθυμο του ελληνικού λαού. Εκεί δεν βάζω αστερίσκους. Ποιος φυλά τα σύνορα, ποιός μας προστατεύει, ποιος οικοδομεί το οικονομικό μέλλον; Μα φυσικά η ηγεσία και το δικό μας φιλότιμο.

ΣΟΚ στο πανελλήνιο που ο κορονοϊός δεν γεννιέται εκ του μηδενός σε πλατείες και σε παραλίες αλλά και πάλι έρχεται σαν κύριος αεροπορικώς.

ΜΕ ΜΑΝΤΙΝΑΔΕΣ ΘΑ ΤΑ ΠΩ

Εβγήκε ο Ιούνιος και ο Ιούλης μπαίνει

Όμως ο κορονοιός ακόμη παραμένει

Ακόμα τούτη η άνοιξη Τούτο το καλοκαίρι

Ώσπου να βγει το φάρμακο Τη λευτεριά να φέρει!.

Πολλά του ανθρώπου τα δεινά σε τούτη δω τη ζήση
 και τελευταία πλήσιαναν με τη μεγάλη κρίση.
 Γίνου κερά μου ο ιός κι εγώ μασκάκι φίνο

Και παίξε μου τη φτερνισιά στον τόπο ν΄ απομείνω

Φάρμακο του κορονοιού μου πεν΄ ένα κοπέλι 

Να πίνω καθημερινά μια τσικουδιά με μέλι.

Όποιος την πίνει τη ρακή τίποτα δεν παθαίνει

Ακόμα και τον κορονοιό στον διάολο τον στέλνει.

ΑΝΕΚΔΟΤΟ 

Στην κρεβατοκάμαρα συζητούν το αντρόγυνο ο Νικόλας και το Μαριώ, και κάποια στιγμή ρωτάει το Μαριώ το Νικόλα.

- Νικολή αγάπη μου θέλω να μου πεις αν έχεις κοιμηθεί με άλλη γυναίκα.

- Σου ορκίζομε γυναίκα όπου θέλεις. Και ορκίζομε σου λέω, πως μόνο με εσένα κοιμούμαι, ούλες οι άλλες δε με αφήνουν ήσυχο να κλείσω μάτι. 

ΧΑΙΡΕΤΩ ΣΑΣ ΚΙ ΑΓΑΠΩ ΣΑΣ!


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ